Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO. Victor Ponta si-a depus candidatura pentru Cotroceni

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Victor Ponta si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Victor Ponta, candidatul din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la functia de presedinte al Romaniei, este primul dintre cei care si-au anuntat intentia de a participa la scrutinul din noiembrie care isi depune la BEC dosarul de inregistrare a candidaturii, . continuă pe România Liberă

Victor Ponta si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central: Sunt cel mai riguros candidat, de aceea sunt si primul (AUDIO)

Premierul Victor Ponta si-a depus, miercuri seara, candidatura la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie. Premierul a ajuns la Biroul Electoral Central alaturi de sotia sa, Daciana Sarbu. Alaturi de cei doi.

Victor Ponta si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Victor Ponta, candidatul din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la functia de presedinte al Romaniei, este primul dintre cei care si-au anuntat intentia de a participa la scrutinul din noiembrie care isi depune la BEC dosarul de inregistrare a candidaturii, .

Victor Ponta si-a inregistrat la BEC candidatura: Voi fi acel presedinte care nu avea 18 ani in 1989

Presedintele PSD, Victor Ponta, si-a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, dosarul de inregistrare a candidaturii pentru alegerile prezidentiale.

Victor Ponta a depus lista cu semnaturile pentru candidatura la prezidentiale. Discutia despre ofiteri acoperiti, o mica petarda de campanie

Premierul Victor Ponta a depus miercuri la Biroul Electoral Central lista cu semnaturile pentru sustinerea candidaturii la alegerile prezidentiale, afirmand ca discutia lansata de presedintele Traian Basescu legata de existenta unui ofiter acoperit al serviciilor secrete in randul candidatilor este doar o mica petarda de campanie.

Ponta intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Seful PSD si-a depus candidatura la BEC

Victor Ponta a intrat oficial, miercuri, in cursa pentru Cotroceni. Presedintele PSD si-a depus miercuri, la Biroul electoral Central, dosarul de inregistrare a candidaturii la functia de Presedinte al.

Candidatura lui Victor Ponta la presedintie este incurajata de peste ocean

Candidatura lui Victor Ponta la presedintie este titrata si incurajata de peste ocean. Cotidianul Washington Post il considera pe actualul premier nu doar candidatul favorit ci si unul de prim rang la cea mai.

Deputat PSD, pe urmele lui Nero: Sa dam foc in toata tara pentru ca avem un singur scop, Victor Ponta, presedinte (VIDEO)

Exista social democrati dispusi sa dea foc tarii. in noiembrie, de alegeri, deputatul PSD Stanciu Zisu vrea sa arda ultimele ramasite ale regimului Basescu, pentru ca Victor Ponta sa iasa presedinte.

VIDEO Monica Macovei il ironizeaza pe Victor Ponta dupa ce a adunat rosii cu un cutit in mana. Lectie de la un culegator: Porumbul cu ce il culege, cu secera?

Monica Macovei, candidat independent la presedintia Romaniei, a postat pe YouTube o inregistrare video in care discuta cu proprietarul unei mici afaceri cu legume si viziteaza serele in care ele cresc, ocazie cu care l-a ironizat pe Victor Ponta dupa ce premierul a pozat in ipostaza de culegator de rosii cu un cutit in mana.

VIDEO Premierul Victor Ponta a inaugurat o gradinita in comuna suceveana Dumbraveni

Premierul Victor Ponta a participat la festivitatea de inaugurare a unei gradinite din comuna suceveana Dumbraveni, unde vor invata, in doua schimburi, 190 de copii. Ponta i-a inmanat primarului si cheile unui microbuz scolar.

Victor Ponta vrea ca justitia sa fie mai eficienta si responsabila atunci cand greseste (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, prezent miercuri la o lansare de carte, a declarat ca isi doreste, ca cetatean, ca justitia dinRomania sa fie mai eficienta si responsabila cand greseste. Cred ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )