Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta privind ASF a fost solicitata in mod expres de CE si FMI. Procurorii sustin ca ordonanta facea jocurile in scandalul de coruptie Carpatica Asigurari

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta privind ASF a fost solicitata in mod expres de CE si FMI. Procurorii sustin ca ordonanta facea jocurile in scandalul de coruptie Carpatica Asigurari

Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si a impus o serie de criterii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si Fondul Monetar International, a sustinut joi premierul Victor Ponta. DNA sustine ca ordonanta de urgenta a fost promovata pentru a proteja interesele firmei de asigurari Carpatica. Reamintim ca nota de fundamentare a ordonantei a fost semnata de vicepremierul Daniel Chitoiu, a carui sotie este urmarita penal in dosarul Carpatica Asigurari. Totodata, seful ASF este Dan Radu Rusanu, nasul familiei Chitoiu. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta privind ASF a fost solicitata in mod expres de CE si FMI

Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si a impus o serie de criterii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si Fondul Monetar International, a sustinut joi premierul Victor Ponta.

Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta privind ASF a fost solicitata in mod expres de CE si FMI

Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si a impus o serie de criterii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si Fondul Monetar International, a sustinut joi premierul Victor Ponta.

Ponta: Ordonanta de urgenta privind ASF a fost solicitata de CE si FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si a impus o serie de criterii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana CE) si Fondul Monetar International FMI).

VIDEO Ponta: Astept propunerile CSM privind noul Cod penal, sa ne spuna daca e rau sau bun. Daca e un Cod rau, vrem sa stim ca sa ii sanctionam pe cei trei: Basescu, Boc, Predoiu

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca in privinta noului Cod penal care va intra in vigoare de la 1 februarie asteapta propunerile Consiliului Superior al Magistraturii, dupa discutia ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, cu reprezentantii CSM, transmite Agerpres.

Ponta sustine ca OU privind ASF a fost solicitata in mod expres de CE si FMI

Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si a impus o serie de criterii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si Fondul Monetar International, sustine premierul Victor Ponta.

Ce consecinte politice poate avea scandalul ASF.

Modificarea de catre Guvern a legislatiei referitoare la criteriile de alegere in CA al ASF genereaza, in continuare controverse. Premierul Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta pe tema criteriilor profesionale a fost solicitata de catre Comisia Europeana si Fondul Monetar International. Ordonanta prin care am redus numarul board-ului si am impus conditii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si mi se pare un lucru normal si corect, a spus .

Ce consecinte politice poate avea scandalul ASF.

Modificarea de catre Guvern a legislatiei referitoare la criteriile de alegere in CA al ASF genereaza, in continuare controverse. Premierul Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta pe tema criteriilor profesionale a fost solicitata de catre Comisia Europeana si Fondul Monetar International. Ordonanta prin care am redus numarul board-ului si am impus conditii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si mi se pare un lucru normal si corect, a spus ieri .

intalnire de urgenta la Guvern: Sunt prezenti Victor Ponta, Liviu Dragnea si Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta si vicepremierii Liviu Dragnea si Gabriel Oprea se intalnesc, luni dimineata, de urgenta la sediul Guvernului, acolo unde s-ar putea decreta stare de urgenta pentru judetele Buzau,.

Victor Ponta: Cazanciuc imi prezinta vineri propunerile CSM privind Codul de procedura penala; Guvernul le discuta miercuri

Premierul Victor Ponta a precizat joi ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ii va prezenta vineri propunerile venite de la CSM cu privire la Codul de procedura penala, urmand ca acestea sa fie discutate miercuri in sedinta de guvern.

Schimb de scrisori intre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema noului Cod Penal: Premierul spune ca ministrul Justitiei va prezenta Guvernului propuneri de modificare a noului Cod Penal

Presedintele Traian Basescu i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare prin care cere Guvernului adoptarea unei ordonante de urgenta pentru modificarea noului Cod Penal. Aceasta in conditiile in care noul Cod ar urma sa intre in vigoare de la 1 februarie 2014 putand crea o serie de disfunctionaliati in sistemul judiciar. Premierul i-a raspuns printr-o alta scrisoare aratand ca atat Codul Penal, cat si cel de Procedura Penala, au fost promulgate de presedinte. Pe de alta parte, premierul a precizat ca urmeaza ca dupa dezbaterea care a avut loc astazi, 30 ianuarie 2014, in cadrul CSM, ministrul Justitiei sa prezinte Guvernului propunerile de modificare. Scrisorile au fost facute publice de catre Guvern.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )