Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Victoria Nuland isi prezinta scuze fata de UE dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa acesteia: Fuck the EU

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victoria Nuland isi prezinta scuze fata de UE dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa acesteia: Fuck the EU

Subsecretarul de stat american pentru afaceri Europene si Eurasiatice, Victoria Nuland, si-a prezentat scuze, joi, fata de Uniunea Europeana dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa UE cu privire la criza europeana, informeaza Mediafax. Intr-o inregistrare audio a unei conversatii telefonice difuzate joi pe YouTube, oficialul american este auzit spunandu-i interlocutoului sau: Fuck the EU. continuă pe Hotnews

VIDEO Victoria Nuland isi prezinta scuze fata de UE dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa acesteia

Subsecretarul de stat american pentru afaceri Europene si Eurasiatice, Victoria Nuland, si-a prezentat scuze, joi, fata de Uniunea Europeana dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa UE cu privire la criza europeana, informeaza Mediafax. Intr-o inregistrare audio a unei conversatii telefonice difuzate joi pe YouTube, oficialul american este auzit spunandu-i interlocutoului sau: Fuck the EU.

AUDIO. Victoria Nuland isi prezinta scuze pentru F**k the EU!, cuvintele ...

Secretarul de Stat adjunct american pentru Europa, Victoria Nuland, si-a prezentat scuze, joi, fata de Uniunea Europeana dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa UE cu privire la criza europeana, conform Mediafax. Citeste si: AUDIO. Nuland, nemultumita de Bruxelles: F**k the EU! Intr-o inregistrare audio a unei conversatii telefonice difuzate joi pe YouTube, oficialul american este auzit spunandu-i interlocutoului sau: Fuck the EU min3. Nuland, a carei voce poate fi .

AUDIO.Victoria Nuland isi prezinta scuze pentru cuvintele nediplomatice folosite ...

Secretarul de Stat adjunct american pentru Europa, Victoria Nuland, si-a prezentat scuze, joi, fata de Uniunea Europeana dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa UE cu privire la criza europeana, conform Mediafax. Intr-o inregistrare audio a unei conversatii telefonice difuzate joi pe YouTube, oficialul american este auzit spunandu-i interlocutoului sau: Fuck the EU. Nuland, a carei voce poate fi clar identificata, are o discutie cu un barbat care este foarte sigur ambasadorul .

AUDIO.Victoria Nuland isi prezinta scuze pentru cuvintele nediplomatice folosite ...

Secretarul de Stat adjunct american pentru Europa, Victoria Nuland, si-a prezentat scuze, joi, fata de Uniunea Europeana dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa UE cu privire la criza europeana, conform Mediafax. Intr-o inregistrare audio a unei conversatii telefonice difuzate joi pe YouTube, oficialul american este auzit spunandu-i interlocutoului sau: Fuck the EU min3. Nuland, a carei voce poate fi clar identificata, are o discutie cu un barbat care este foarte sigur .

UPDATE AUDIO Victoria Nuland isi prezinta scuze fata de UE dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa acesteia/ Nuland: Fuck the EU

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, pare sa fi facut, intr-o convorbire telefonica, afirmatii prea putin diplomate fata de Uniunea Europeana, intr-o discutie legata de criza din Ucraina, potrivit unei inregistrari postate pe YouTube, scrie AFP. UPDATE 8:20 Secretarul de Stat adjunct american pentru Europa, Victoria Nuland, si-a prezentat scuze, joi, fata de Uniunea Europeana dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa UE cu privire la criza europeana.

AUDIO. Victoria Nuland isi cere scuze pentru F**k the EU!.

Secretarul de Stat adjunct american pentru Europa, Victoria Nuland, si-a prezentat scuze, joi, fata de Uniunea Europeana dupa ce a rostit cuvinte nediplomatice la adresa UE cu privire la criza europeana, conform Mediafax. Victoria Nuland a refuzat vineri sa comenteze pe tema afirmatiilor injurioase pe care le-a facut la adresa rolului Uniunii Europene UE) in criza din Ucraina, subliniind ca este vorba despre o conversatie diplomatica privata, inregistrata in mod impresionant, relateaza .

AUDIO Victoria Nuland jigneste UE in timpul unei convorbiri telefonice. Ulterior, oficialul si-a cerut scuze

Victoria Nuland, asistent al secretarului de Stat american responsabil de Afaceri Europene si Euroasiatice, rosteste cuvinte dure la adresa Uniunii Europene, intr-o discutie telefonica cu ambasadorul SUA la Kiev, pe tema modului de gestionare a.

AUDIO Victoria Nuland, despre lipsa de implicare a Bruxellesului in conflictul din Ucraina: Fuck the EU

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, pare sa fi facut, intr-o convorbire telefonica, afirmatii prea putin diplomate fata de Uniunea Europeana, intr-o discutie legata de criza din Ucraina, potrivit unei inregistrari postate pe YouTube, scrie AFP.

Victoria Nuland rosteste o injuratura la adresa UE, potrivit unei inregistrari audio

Victoria Nuland si-a spus parerea despre Uniunea Europeana intr-o conversatie pe care a purtat-o la telefon cu ambasadorul american din Ucraina. UE, afirma vocea similara cu cea a Victoriei Nuland intr-o.

California Dreamin cu Victoria Nuland, care rosteste o injuratura la adresa UE

Victoria Nuland si-a spus parerea despre Uniunea Europeana intr-o conversatie pe care a purtat-o la telefon cu ambasadorul american din Ucraina. UE, afirma vocea similara cu cea a Victoriei Nuland intr-o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )