Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Wimbledon: Scene bizare cu Serena Williams care a abandonat si la dublu 'din cauza unui virus/ A facut patru duble greseli, iar arbitrul a oprit partida pentru a-i verifica starea de sanatate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Wimbledon: Scene bizare cu Serena Williams care a abandonat si la dublu

Numarul 1 mondial, Serena Williams, in lacrimi, a abandonat in meciul de dublu disputat, marti, alaturi de sora sa Venus, la Wimbledon, din cauza unui virus, a anuntat WTA, informeaza AFP. Dupa a patra dubla greseala, Serena a fost dusa de Venus la scaun, iar apoi cele doua au abandonat, la scorul de 3-0 pentru adversare. Semnele de intrebare nu au lipsit insa, mai multi analisti afirmand ca surorile Williams au dorit sa se retraga de la turneu dupa ce au fost eliminate rapid de pe tabloul de simplu, evenimentul amintind de incidentul de la Indian Wells 2001. continuă pe Hotnews

VIDEO Wimbledon: Scene bizare cu Serena Williams care a abandonat la dublu 'din cauza unui virus/ A facut patru duble greseli, iar arbitrul a oprit partida pentru a-i verifica starea de sanatate

Numarul 1 mondial, Serena Williams, in lacrimi, a abandonat in meciul de dublu disputat, marti, alaturi de sora sa Venus, la Wimbledon, din cauza unui virus, a anuntat WTA, informeaza AFP. Dupa a patra dubla greseala, Serena a fost dusa de Venus la scaun, iar apoi cele doua au abandonat, la scorul de 3-0 pentru adversare. Semnele de intrebare nu au lipsit insa, mai multi analisti afirmand ca surorile Williams au dorit sa se retraga de la turneu dupa ce au fost eliminate rapid de pe tabloul de simplu, evenimentul amintind de incidentul de la Indian Wells 2001.

VIDEO WTA Wimbledon: Scene bizare cu Serena Williams care a abandonat si la dublu 'din cauza unui virus/ A facut patru duble greseli pe primul serviciu, iar arbitrul a oprit partida pentru a-i verifica starea de sanatate

Numarul 1 mondial, Serena Williams, in lacrimi, a abandonat in meciul de dublu disputat, marti, alaturi de sora sa Venus, la Wimbledon, din cauza unui virus, a anuntat WTA, informeaza AFP. Dupa a patra dubla greseala la primul serviciu, Serena a fost dusa de Venus la scaun, iar apoi cele doua au abandonat, la scorul de 3-0 pentru adversare. Semnele de intrebare nu au lipsit insa, mai multi analisti afirmand ca surorile Williams au dorit sa se retraga de la turneu dupa ce au fost eliminate rapid de pe tabloul de simplu, evenimentul amintind umitor de incidentul de la Indian Wells 2001.

VIDEO WTA Wimbledon: Scene bizare cu Serena Williams care a abandonat si la dublu 'din cauza unui virus/ A facut patru duble greseli, iar arbitrul a oprit partida pentru a-i verifica starea de sanatate

Numarul 1 mondial, Serena Williams, in lacrimi, a abandonat in meciul de dublu disputat, marti, alaturi de sora sa Venus, la Wimbledon, din cauza unui virus, a anuntat WTA, informeaza AFP. Dupa a patra dubla greseala, Serena a fost dusa de Venus la scaun, iar apoi cele doua au abandonat, la scorul de 3-0 pentru adversare. Semnele de intrebare nu au lipsit insa, mai multi analisti afirmand ca surorile Williams au dorit sa se retraga de la turneu dupa ce au fost eliminate rapid de pe tabloul de simplu, evenimentul amintind de incidentul de la Indian Wells 2001.

WTA Winbledon: Scene bizare cu Serena Williams care a abandonat si la dublu 'din cauza unui virus/ A facut patru duble greseli pe primul serviciu, iar arbitrul a oprit partida pentru a-i verifica starea de sanatate

Numarul 1 mondial, Serena Williams, in lacrimi, a abandonat in meciul de dublu disputat, marti, alaturi de sora sa Venus, la Wimbledon, din cauza unui virus, a anuntat WTA, informeaza AFP. Dupa a patra dubla greseala la primul serviciu, Serena a fost dusa de Venus la scaun, iar apoi cele doua au abandonat, la scorul de 3-0 pentru adversare. Semnele de intrebare nu au lipsit insa, mai multi analisti afirmand ca surorile Williams au dorit sa se retraga de la turneu dupa ce au fost eliminate rapid de pe tabloul de simplu.

VIDEO Imagini jenante si bizare cu Serena Williams la Wimbledon. S-a cerut afara beata?

Serena Williams a abandonat marti la dublu, la Wimbledon, dupa ceea ce a fost aparent o sperietura zdravana legata de probleme de sanatate. Ea a vorbit cu doctorii pe teren si le-a spus ca nu vede bine, iar acestia au sfatuit-o sa se retraga. Imaginile sunt jenante si unele dintre cele mai bizare vazute vreodata in sport. Serena loveste pe langa, nu este in stare sa prinda mingile aruncate de pe margine sau nu poate pur si simplu sa serveasca pentru ca trimite ca un incepator un fileu sau afara. Explicatia oficiala pentru ceea ce puteti vedea mai jos este o gripa. Pe retelele sociale se spune ca era beata si, dupa cum rade Venus in imagini, se pare ca asa a fost.

VIDEO Drogata sau beata? Scene inexplicabile cu Serena Williams la Wimbledon. Care e pozitia jucatoarei

Eliminate la simplu la Wimbledon, Venus si Serena au abandonat in turul III, la dublu, intrucat jucatoarea numarul 1 in lume s-a prezentat intr-o stare jenanta.

Serena Williams a abandonat la dublu la Wimbledon din cauza unui virus

Serena Williams, numarul 1 mondial, a abandonat in meciul de dublu disputat, marti, alaturi de sora sa Venus, la Wimbledon, din cauza unui virus, a anuntat WTA.

Serena Williams, in lacrimi. Numarul 1 mondial a abandonat la dublu la Wimbledon din cauza unui virus

Numarul 1 mondial, Serena Williams, a abandonat in lacrimi in meciul de dublu disputat, marti, alaturi de sora sa Venus, la Wimbledon, din cauza unui virus, a anuntat WTA, informeaza AFP.

Simona Halep este cea mai bine clasata jucatoare ramasa la Wimbledon dupa eliminarea Serenei Williams

Romanca SImona Halep a ramas cea mai bine clasata jucatoare din cursa pentru trofeul de la Wimbledon dupa ce Serena Williams, locul 1 TWA, a fost invinsa, sambata, in turul trei, de frantuzoiaca Alize Cronet.

Serena Williams s-a facut de ras la Wimbledon: Sportiva, suspectata ca a venit beata la meci (VIDEO)

Spectatorii care au venit sa vada la Wimbledon meciul la dublu in care jucau surorile Serena si Venus Williams au ramas socati, noteaza jurnalistii de la fanatik. ro. Partida s-a terminat brusc dupa doar trei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )