Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Youtube implineste noua ani. Cele mai importante clipuri de pe cea mai populara platforma video

Adevărul Adevărul,
VIDEO Youtube implineste noua ani. Cele mai importante clipuri de pe cea mai populara platforma video

La sfarsitul lui mai 2007, platforma Youtube devenea accesibila publicului. Acum, ea face parte din gigantul Google si este cea mai folosita platforma de video sharing. Youtube a implinit noua ani de existenta. continuă pe Adevărul

Ce PRIORITATI are acum UE. Cele mai importante subiecte discutate la Bruxelles aseara

Liderii europeni au lansat, marti seara, consultari cu privire la viitoarele prioritati ale UE si nominalizarilor la conducerea institutiilor, a anuntat presedintele Consiliului European, Herman Van .

Directorul ANM: Cele mai mari cantitati de ploi vor cadea in Muntenia, Dobrogea, Moldova si centrul Transilvaniei

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a explicat, vineri, in cadrul Comandamentului de Urgenta organizat la Guvern, ca cele mai importante cantitati de ploi din urmatoarele doua zile.

Cand justitia functioneaza in ritm de melc. Dosarul unui tanar nevinovat care a ramas cu handicap pe viata, solutionat de procurori abia dupa noua ani

Procurorii ieseni au solutionat zilele acestea un dosar penal de vatamare la aproape noua ani de la comiterea faptei. Este una dintre cele mai longevive cauze de acest gen din Iasi, in care victim e un barbat care, desi fara vina, s-a ales cu o deficienta mental medie in urma unei lovituri. Tergiversarea dosarului este inexplicabila in conditiile in care agresorul si-a recunoscut fapta de la bun inceput.

Ministerul Sanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva un copil de 11 ani

MinisterulSanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva viata unei fetite de 11 ani care sufera de purpura trombocitopenica, boala ce determina scaderea dramatica.

VIDEO Cele mai frumoase corabii din lume ridica ancora. isi iau ramas-bun mergand de-a lungul coastei Constantei

Promenada din Constanta a avut, de cateva zile, ca destinatie dana de pasageri a portului. La cheu sunt acostate pana astazi, inclusiv, cele mai frumoase corabii din lume, care participa la prima regata a Marii Negre. Velierele ridica ancora si pleaca intr-o parada de-a lungul coastei Constantei.

FOTO VIDEO Cele mai frumoase corabii din lume ridica ancora. isi iau ramas-bun mergand de-a lungul coastei Constantei

Promenada din Constanta a avut, de cateva zile, ca destinatie dana de pasageri a portului. La cheu sunt acostate pana astazi, inclusiv, cele mai frumoase corabii din lume, care participa la prima regata a Marii Negre. Velierele ridica ancora si pleaca intr-o parada de-a lungul coastei Constantei.

Cele mai vizitate magazine in centrele comerciale sunt cele de electronice si IT, urmate de magazinele de pantofi (studiu)

Alaturi de hipermarketuri, per ansamblul centrelor comerciale, cele mai vizitate magazine sunt cele de electronice si IT, urmate de magazinele de pantofi, se arata intr-un studiu realizat prin intervievarea unui esantion de cca 3. 000 de persoane. Weekendul ramane preferat pentru cumparaturi de catre peste 50% dintre cei intervievati, in timp ce un sfert dintre acestia viziteaza centrul comercial vinerea, iar restul in celelalte zile ale saptamanii.

UPC adauga Disney Junior in grila de programe, devenind furnizorul cu cele mai multe canale de desene din Romania

UPC Romania isi extinde grila de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, devenind astfel operatorul telecom care ofera cele mai multe canale de desene animate din Romania, 10. Disney Junior este disponibil clientilor de televiziune digitala pe pozitia 508.

Franta este tara din UE cu cele mai multe atacuri teroriste petrecute in 2013

Tara care in 2013 s-a confruntat cu cele mai multe atacuri teroriste sau infractiuni legate de terorism din intreaga Uniune Europeana este Franta, anunta cel mai recent raport Europol. Astfel, din totalul de 152.

Programul Rabla: o unitate militara a luat cele mai multe tichete

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a distribuit pana in prezent 238 de tichete din cele 3. 000 destinate firmelor si institutiilor in Programul Rabla, cele mai multe, 94, fiind adjudecate de o unitate militara din Capitala, iar 51, de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3223 seconds )