Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Ziua Femeii, prin ochii unei politiste de la un post rural

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ziua Femeii, prin ochii unei politiste de la un post rural

De Ziua Femeii, politistele care au intrat in serviciu au fost primite cu flori de colegii lor, dar si cu mai multa ingaduinta. Chiar daca i se daruise zi libera, agentul Mihaela Stoica, adjunctul sefului de post din comuna buzoiana Bradeanu, a preferat sa lucreze de 8 martie, in semn de respect pentru colegii sai si comunitatea pe care o slujeste. continuă pe Adevărul

8 Martie: Ce nu stiai despre Ziua femeii

La 8 Martie, in Romania, dar si in alte multe tari, se serbeaza Ziua femeii. Mai mult, in tara noastra, pe 8 martie nu se sarbatoreste doar Femeia ci si sau mai ales) Mama. Te-ai intrebat vreodata care este istoricul.

Anda Adam, in concert la Galleria Arad de Ziua Femeii

Galleria Arad sarbatoreste Ziua Femeii impreuna cu Anda Adam. Astfel, sambata, 8 martie de la ora 19:00, artista va sustine un concert special pentru doamnele si domnisoarele din Arad, la Scena Talentelor de la etajul II al mall-ului.

Google sarbatoreste Ziua Femeii, cu un logo interactiv.

Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit La multi ani! persoanelor de sex feminin din intreaga lume. Noul logo special este un material video care cuprinde chipuri feminine de diferite rase, nationalitati si varste, de culoare, caucaziene, dar si din domenii de activitate distincte, de la femei care activeaza in armata, la .

Lumea investitiilor prin ochii lui Warren Buffett: 10 citate memorabile

Warren Buffett, probabil cel mai cunoscut investitor din lume in ziua de astazi, a publicat recent obisnuita scrisoare anuala adresata actionarilor. In cadrul acestora, de-a lungul timpului, Buffett a obisnuit investitorii cu mostre de intelepciune.

De ziua femeii, doamnele si domnisoarele au liber la muzeele din Dambovita

De Ziua Internationala a Femeii, doamnele si domnisoarele vor putea sa viziteze gratuit toate muzeele din componenta Complexului National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste.

Femeia, eterna poveste, concert jazz de 8 Martie. Ce spectacole ne pregatesc teatrele bucurestene de Ziua Femeii

De 8 Martie, teatrele din Capitala ne invita la spectacole cu tematica, pentru a marca sarbatoarea Zilei Femeii. La Godot Cafe-Teatru, in Centrul Vechi, cantareata jazz Irina Sarbu alaturi de Puiu Pascu pian), Ciprian Parghel bas) si Tudor Parghel tobe) vor sustine un concert numit Femeia, eterna poveste, de la ora 22.

Cum arata Bucurestiul vazut prin ochii unui turist si cat costa un tur

Mercedes-Benz Romania si Hotelul InterContinental Bucuresti au lansat un proiect-pilot prin care prezinta Capitala turistilor pe trasee personalizate la cerere, dintr-un Mercedes-Benz Viano , intr-un tur de aproximativ doua ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )