Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viespile ucigase din Asia au ajuns si in Statele Unite. intepatura lor este mortala pentru oameni

Adevărul Adevărul,
Viespile ucigase din Asia au ajuns si in Statele Unite. intepatura lor este mortala pentru oameni

Viespile gigantice asiatice Vespa mandarinia), care masoara 5 cm au fost descoperite pentru prima data pe teritoriul american, in statul Washington. intepaturile lor multiple sunt mortale pentru oameni, iar populatia de albine este grav amenintata pentru ca viespile le distrug stupii si isi hranesc puii cu ele, potrivit New York Times. continuă pe Adevărul

Teste clinice pentru un vaccin anti-Covid-19 au inceput in Germania si Statele Unite

Un vaccin dezvoltat in Germania si Statele Unite a fost administrat unor pacienti in SUA, au anuntat marti companiile implicate.

Teste clinice pentru un vaccin anti-Covid-19 au inceput in Germania si Statele Unite

Un vaccin dezvoltat in Germania si Statele Unite a fost administrat unor pacienti in SUA, au anuntat marti companiile implicate, citate de DPA.

Noul bombardier chinez poate ajunge pana in Statele Unite

China are un nou bombardier care ii va permite sa fie mai puternica in zona Pacificului si va putea ajunge chiar pana in Statele Unite. Bombardierul supersonic Xian H-20 al Chinei ar urma sa.

Coronavirus: 1.883 de decese inregistrate in SUA in 24 de ore. Bilantul total al victimelor a ajuns la aproape 65.000

Statele Unite au inregistrat 1. 883 de decese in ultimele 24 de ore, conform universitatii Johns Hopkins. Bilantul total al deceselor provocate de epidemie a ajuns la 64.

Flamanzi in cea mai bogata tara din lume: Fetele crude ale foamei in Statele Unite

Unul din sase americani nu-si poate permite hrana zilnica cel putin o data pe an, spre deosebire de multe tari europene unde aproape unul din douazeci oameni nu-si poate asigura masa la un moment dat. Povestea unor familii americane arata fete ale foamei unde nimeni nu se asteapta sa le vada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )