Libnet.ro
UNICEF

01:05

LG G3 vine oficial in Romania. Cum se prezinta telefonul cu cea mai mare rezolutie

Playtech Playtech,
LG G3 vine oficial in Romania. Cum se prezinta telefonul cu cea mai mare rezolutie

LG G3 a fost lansat oficial in Romania. Sud-coreenii isi aduc cel mai nou smartphone la un pret de 2. 700 de lei. Iata ce il face meritoriu pentru o investitie. LG a lansat G3 in Romania, la fel ca pe plan global, sub deviza Simple is the new smart si vine cu dotari foarte bune. Are, in primul rand, un ecran de 5,5 inci la o rezolutie 2K, ceea ce inseamna 2. 440 pixeli, cu o reproducere foarte buna a culorilor, []. continuă pe Playtech

LG lanseaza in Romania telefonul cu cea mai mare rezolutie. Prin ce se remarca G3, rivalul pentru Galaxy S5

LG G3 a fost lansat in Romania, in aceasta seara, si va fi disponibil la un pret de 2. 700 de lei. Iata ce au inclus sud-coreenii in cel mai nou smartphone al lor.

Studiu: Romania, a 4-a cea mai mare piata bancara din regiune

Romania si-a mentinut pozitia de a patra anul trecut in clasamentul celor mai mari piete bancare din Europa Centrala si de Est ECE), insumand active bancare totale de 91,40 miliarde de euro, dintr-un totala pe regiune de 927,80 miliarde de euro,.

Daily Income. Inovatia, cea mai profitabila investitie

Desi inovarea e asociata mai mult cu tehnologia sau cu cercetarea stiintifica, aceasta este legata si de managementul operativ sau organizational al companiilor. Beneficiile, in timp, sunt absolut uriase.

Analiza Mazars: Romania, printre tarile cu cea mai redusa cota de impozitare directa si cea mai mare TVA

Schimbarile din perioada 2013-2014 ale mediului fiscal din Europa Centrala si de Est indica faptul ca la nivelul regiunii se pastreaza o usoara tendinta de reducere a impozitarii directe, in paralel cu atenuarea cresterii TVA. Potrivit datelor studiului regional MAZARS Central Eastern European Tax Brochure 2014, rata medie a impozitului pe profit este in prezent de aproximativ 17%, iar cota medie a TVA se mentine la aproximativ 21%. Romania se afla in continuare sub media regionala a cotei impozitului pe profit, in timp ce cota TVA de 24% o plaseaza intre tarile Europei Centrale si de Est cu cel mai ridicat nivel al poverii fiscale din impozitarea indirecta. Studiul analizeaza cadrul de impozitare existent in regiune, permitand compararea principalilor factori de competitivitate fiscala la nivelul tarilor din Europa Centrala si de Est.

Danny Bercovich, GTC: Shoppingul nu va ramane cea mai importanta functie a mallurilor pe termen lung

Componenta de cumparaturi nu va ramane cea mai importanta functie a unui centru comercial pe termen lung in contextul in care comertul online creste vertiginos de la an la an, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC Romania.

Din 2015 acesta va fi primul oras din lume unde masinile vor zbura. Este cea mai buna solutie pentru a scapa de traficul aglomerat

Un sistem de vehicule pe levitatie magnetica va fi construit anul viitor in Tel Aviv. Autoritatile au dat unda verde proiectului skyTran pentru ca a fost votat drept cea mai buna metoda de a scapa de traficul.

Irak. Insurgentii au incendiat cea mai mare rafinarie a tarii

In ascensiunea violenta spre capitala irakiana, insurgentii care au capturat mare parte din nordul Irakului au incendiat cea mai mare rafinarie a tarii. Este a doua oara cand pun control asupra ei, insa.

Cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale in Nigeria-Argentina

Doua goluri in primele patru minute in meciul de la Porto Alegre, iar echipa Nigeriei a produs cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale.

Economia SUA a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%

Economia Statelor Unite aleAmericii a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%. Declinul inregistrat a fost peste asteptarile analistilor si peste estimarea.

Cea mai cool barca cu motor din lume! Costa 1,5 milioane de dolari!

Cea mai frumoasa si mai luxoasa barca cu motor din lume poarta denumirea de Aquariva by Marc Newson, arata incredibil de bine, iar pretul ei se ridica la nu mai putin de 1. 5 milioane de dolari!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )