Libnet.ro
UNICEF

15:15

Violente la Capitoliu: Un cvintuplu medaliat olimpic a fost pus sub acuzare pentru participarea la revolta

Hotnews Hotnews,
 Violente la Capitoliu: Un cvintuplu medaliat olimpic a fost pus sub acuzare pentru participarea la revolta

Un cvintuplu medaliat olimpic al Statelor Unite care a castigat inclusiv doua medalii de aur a fost pus sub acuzare miercuri pentru presupusa sa participare la revolta de pe Dealul Capitoliului de miercurea trecuta, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

Dragnea a fost pus sub urmarire penala de DNA, pentru trafic de influenta, in dosarul vizitei in SUA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) l-a pus joi sub urmarire penala pe fostul lider PSD Liviu Dragnea, in prezent incarcerat la penitenciarul Rahova, pentru trafic de influenta in dosarul vizitei in SUA la inaugurarea presedintelui Trump, relateaza G4media.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a intrat in istorie drept primul presedinte american pus sub acuzare de doua ori. VIDEO

Camera Reprezentantilora votatmiercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA,Donald Trump. Acesta devine primul presedinte din istoria SUA care este pus sub acuzare de.

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru intalnirea cu Donald Trump

Liviu Dragnea va fi adus, astazi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare in dosarul vizitei din SUA, atunci cand fostul lider al PSD s-a intalnit cu Donald Trump.

Asaltul asupra Capitoliului. Pupitrul lui Nancy Pelosi, furat in timpul violentelor, revine in Congres. Un medaliat olimpic, pus sub acuzare

Pupitrul presedintei Camerei Reprezentantilor Nancy Pelosi a reaparut la Capitoliu, la o saptamana dupa ce a fost furat, in timpul evenimentelor violente care au avut loc la 6 ianuarie in Congresul american, relateaza AFP.

DE LA CINCI NEVESTE, LA DOUA DOSARE PENALE Tariceanu, pus sub acuzare pentru luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie, prin intermediul Parchetului General, a solicitat, ieri, presedintelui Klaus Iohannis sa aprobe cererea de efectuare a urmaririi penale intr-un dosar de coruptie care il vizeaza pe Calin Popescu Tariceanu si in care Senatul a votat in iunie 2019 impotriva ridicarii imunitatii. Ulterior, au fost efectuate acte de urmarire penala cu privire la fapte si alte persoane, intre care un om de afaceri trimis in judecata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3177 seconds )