Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorel Hrebenciuc va fi cercetat in arest la domiciliu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorel Hrebenciuc va fi cercetat in arest la domiciliu

Viorel Hrebenciuc va fi cercetat in arest la domiciliu in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, au decis azi judecatorii inaltei Curti, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Viorel Hrebenciuc a ajuns in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale a padurilor de pe Valea Muntelui

Astazi, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a mentinut decizia instantei din 18 martie, prin care Viorel Hrebenciuc este plasat in arest la domiciliu si a respins contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Brasov. Deputatul bacauan a stat in celula aproape 5 luni, din 29 octombrie, pana in prezent.

Viorel Hrebenciuc, arestat la domiciliu in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Viorel Hrebenciuc va fi plasat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarilor in dosarul retroecedarilor ilegale de paduri, au decis vineri, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, informeaza Mediafax.

ICCJ: Viorel Hrebenciuc, arestat la domiciliu in dosarul retrocedarii ilegale de paduri. Decizia nu este definitiva

Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis sa schimbe masura arestului preventiv in cazul.

Dosarul Retrocedari ilegale. Viorel Hrebenciu va fi judecat in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva

Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, au decis, miercuri, magistratii Curtii Supreme, inlocuind masura arestului preventiv in dosarul in care fostul parlamentar este judecat pentru retrocedarea ilegala a zeci de hectare de paduri. Decizia nu este definitiva.

Decizie definitiva: Viorel Hrebenciuc, in arest la domiciliu

Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis sa schimbe masura arestului preventiv in cazul .

ICCJ: Viorel Hrebenciuc, arestat la domiciliu

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis astazi sa schimbe masura arestului preventiv in cazul fostului parlamentar, hotararea nefiind, insa, definitiva, scriu surse din presa.

ICCJ: Viorel Hrebenciuc, arestat la domiciliu

Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis sa schimbe masura arestului preventiv in cazul fostului parlamentar, potrivit Mediafax.

Viorel Hrebenciuc, la iesirea din arest: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a spus, vineri, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca in cele aproape cinci luni de arest a stat in mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea, el corectandu-se apoi, si ca nu exista niciun prejudiciu pentru stat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, relateaza Mediafax.

Viorel Hrebenciuc scapa de beciul domnesc: Va fi plasat in arest la domiciliu

Viorel Hrebenciuc va fi plasat in arest la domiciliu in dosarul retroecedarilor ilegale de paduri, potrivit deciziei magistratilor iCCJ. Decizia a fost luata vineri, informeaza B1 TV. Potrivit procurorilor,.

ICCJ: Viorel Hrebenciuc iese din arest

Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis sa schimbe masura arestului preventiv in cazul fostului parlamentar, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )