Libnet.ro
UNICEF

17:00

Viorel Hrebenciuc, la iesirea din arest: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Hotnews Hotnews,
 Viorel Hrebenciuc, la iesirea din arest: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a spus, vineri, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca in cele aproape cinci luni de arest a stat in mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea, el corectandu-se apoi, si ca nu exista niciun prejudiciu pentru stat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

ICCJ: Viorel Hrebenciuc iese din arest

Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis sa schimbe masura arestului preventiv in cazul fostului parlamentar, potrivit Mediafax.

Primele declaratii ale lui Viorel Hrebenciuc la iesirea din arest: Nu exista niciun prejudiciu

Viorel Hrebenciuc a declarat la iesirea din arest ca NU exista niciun prejudiciu in dosarul sau. Potrivit anchetatorilor, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam, Paltin Gheorghe Sturdza si Dan Costin Bengescu sunt acuzati de constituirea unui grup infractional prin care urmareau sa obtina venituri prin cumparare de influenta sau folosirea functiilor. Dosarul vizeaza retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure in judetul Bacau, in baza unor decizii ilegale ale unor judecatori, cu implicarea unor parlamentari, pentru obtinerea ilegala a unor sume mari de bani.

Viorel Hrebenciuc, la iesirea din arest: Daca faceam denunturi, eram de multa vreme acasa. Nu mi-am implicat fiul in dosar (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc a parasit Penitenciarul Rahova, acolo unde a ajuns si hotararea judecatorilor de inlocuire a arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu. Acesta a afirmat faptul ca daca facea.

Prima declaratie a lui Horia Georgescu dupa iesirea din arest

Fostul presedinte ANI a iesit din sala de judecata si a declarat ca si-a pregatit apararea. Voi respecta decizia judecatorului, a mai spus Horia Georgescu. Citeste si: .

Hrebenciuc: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a spus, vineri, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca in cele aproape cinci luni de arest a stat in mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea, el corectandu-se apoi, si ca nu exista niciun prejudiciu.

Viorel Hrebenciuc va fi cercetat in arest la domiciliu

Viorel Hrebenciuc va fi cercetat in arest la domiciliu in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, au decis azi judecatorii inaltei Curti, potrivit surselor din presa.

Viorel Hrebenciuc scapa de beciul domnesc: Va fi plasat in arest la domiciliu

Viorel Hrebenciuc va fi plasat in arest la domiciliu in dosarul retroecedarilor ilegale de paduri, potrivit deciziei magistratilor iCCJ. Decizia a fost luata vineri, informeaza B1 TV. Potrivit procurorilor,.

Decizie definitiva: Viorel Hrebenciuc, in arest la domiciliu

Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis sa schimbe masura arestului preventiv in cazul .

UPDATE. Viorel Hrebenciuc: Nu exista prejudiciu in dosarul retrocedarilor, Romsilva confirma asta

Viorel Hrebenciuc a declarat, in urma cu putin timp, la iesirea din arestul penitenciarului Codlea, ca se astepta la aceasta decizie a justitiei. incercand sa explice ca a trecut printr-o.

Viorel Hrebenciuc, arestat la domiciliu in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Viorel Hrebenciuc va fi plasat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarilor in dosarul retroecedarilor ilegale de paduri, au decis vineri, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )