Libnet.ro
UNICEF

06:15

Viorica Dancila anunta prelungirea pana la 15 septembrie a termenului pana cand cetatenii romani din strainatate se pot inscrie pentru a vota la alegerile prezidentiale(VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila anunta prelungirea pana la 15 septembrie a termenului pana cand cetatenii romani din strainatate se pot inscrie pentru a vota la alegerile prezidentiale(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de joi prelungirea pana la data de 15 septembrie a termenului pana la care cetatenii romani din strainatate se pot inscrie pentru a. continuă pe B1

Viorica Dancila anunta OUG privind alegerile prezidentiale. Sunt vizati romanii din Diaspora

Premierul Viorica Dancila a declarat in sedinta de guvern de joica va adopta masuri pentru a asigura cetatenilor romani din Diasporadreptul la vot, dar si o mai buna organizare a alegerilor.

OUG pentru romanii din diaspora: se pot inregistra pana pe 15 septembrie ca sa voteze la prezidentiale. Dancila, nou atac la Iohannis

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul vrea sa dea OUG pentru prelungirea termenului de inscriere a cetatenilor romani din strainatate pentru vot pana pe 15 septembrie. De asemenea, liderul de la Palatul Victoria l-a acuzat pe Iohannis ca blocheaza activitatea Guvernului.

Dancila: Toate pensiile vor fi platite pana pe 15 septembrie

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca pensionarii au inceput sa primeasca deja pensiile pentru luna septembrie, majorate cu 15%, iar toate pensiile vor fi platite pana pe 15 septembrie. Ca.

Dancila: Pensionarii isi primesc pensiile majorate pana pe 15 septembrie

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca pensionarii isi vor primi pana pe 15 septembrie pensiile majorate cu 15%, chiar daca presedintele Klaus Iohannis a blocat numirea unor ministri.

LUDOVIC ORBAN: O somam pe Viorica Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb

Liderul PNL, Ludovic Orban, o someaza pe Viorica Dancila sa retraga nminalizarea Rovanei Plimb pentru functia de comisar european, cat mai e timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE. Este de neinteles de ce premierul Vasilica Viorica Dancila a refuzat pana acum sa faca alta nominalizare, in ciuda solicitarii exprese a presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis Orban.

Gratiela Gavrilescu, propusa de Viorica Dancila pentru un portofoliu de ministru: ALDE risca sa dispara!

Gratiela Gavrilescu, propusa de Viorica Dancila pentru un portofoliu de ministru, la doua saptamani dupa ce a demisionat din Guvern, a declarat joi seara, la Antena 3, ca atunci cand a luat hotararea sa de.

SIEGFRIED MURESAN: Viorica Dancila a ratat obtinerea vicepresedintiei Comisiei Europene pentru Romania

Deputatul european, Siegfried Muresan, considera ca Viorica Dancila a ratat obtinerea pozitiei de vicepresedinte al Comisiei Europene pentru Romania, deoarece nu a stiut sa foloseasca niciunul dintre argumentele favorabile tarii noastre, se arata inr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Viorica Dancila, dupa ce Rovana Plumb a fost pusa pe lista propunerilor de comisari europeni: O reusita pentru tara noastra

Anuntul Comisiei Europene cu privire la Rovana Plumb, cefigureaza pe lista comisarilor europeni anuntata de presedintele Ursula von der Leyen, o bucura nespus pe Viorica Dancila. Premierul considera o.

VIDEO Dancila anunta nominalizarea unor parlamentari ALDE pentru portofoliile vacante si ii trimite presedintelui sase propuneri de ministri

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca a decis nominalizarea unor reprezentanti ai ALDE pentru portofoliile lasate vacante dupa ce Calin Popescu Tariceanu a decis retragerea partidului de la guvernare. Ea a sustinut ca a luat aceasta decizie pentru interesul Romaniei. Gratiela Gavrilescu vrea sa revina ministru la Mediu dupa ce a demisionat in urma cu doua saptamani din acelasi post Ce spunea atunciCine este Daniel Chirila, propunerea lui Dancila la conducerea Ministerului de Interne: Secretar de stat, fost ofiter DGIPICine este Dan Matei, propus de Viorica Dancila pentru functia de vicepremier pe probleme economiceCine este Ion Cupa, propunerea pentru Ministerul Energiei: Vicelider al grupului ALDE, presedintele Comisiei pentru mediu din Camera DeputatilorCine este Camelia Gavrila, propusa de catre Viorica Dancila ministru al Educatiei: A condus timp de 12 ani Inspectoratul Scolar IasiCine este Stefan Baisanu, propus la Relatia cu Parlamentul: deputatul care a vrut sa modifice legea dupa ce a fost prins cu 117 kmh in localitate.

Viorica Dancila: Astazi expira interimatul lui Mihai Fifor la conducerea MAI. Klaus Iohannis sa lase jocurile politice si sa renunte la blocarea Guvernului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de Guvern ca, joi, 12 septembrie, expira interimatul lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )