Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Avem vicepresedinti care pot asigura interimatul la sefia Senatului. Ce spune despre preluare functie de catre Daniel Zamfir

B1 B1,
Viorica Dancila: Avem vicepresedinti care pot asigura interimatul la sefia Senatului. Ce spune despre preluare functie de catre Daniel Zamfir

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat sambata, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca unul dintre vicepresedintii social-democrati ar putea prelua, interimar, conducerea Senatului, dupa. continuă pe B1

Dancila: PSD are vicepresedinti care pot asigura interimatul sefiei Senatului

Premierul Viorica Dancila, a declarat ca dupa ce Calin Popescu- Tariceanu isi va da demisia din func.

Viorica Dancila ii raspunde lui Melescanu: Nu pot sa fac pierdut un document

Premierul Viorica Dancila a reafirmat vineri seara ca nu a primit niciun document legat de rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, asa cum sustine fostul ministru de Externe Teodor.

Viorica Dancila, plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis: de ce ia Guvernul aceasta decizie

Guvernul va depune o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, au decis social-democratii in sedinta de la Mamaia. Premierul Viorica Dancila e cea care ar fi propus acest lucru, deranjata de unele declaratii facute de seful statului. Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Executivul se va adresa procurorilor chiar luni .

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, premierul Viorica Dancila, precizand: Exista zilele acestea o serie intreaga de nemultumiri, de scenarii, toate aparute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care iesirea ALDE de la guvernare l-a creat.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, afirma ca sunt multe de facut si actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, iar celorlalti le ureaza succes in campanie.

VIDEO Viorica Dancila, elogiata de Fifor: O mana de fier in manusi de catifea Cei care au crezut ca pot sa o infranga pentru ca e micuta si fragila s-au inselat

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a elogiat-o vineri pe Viorica Dancila in fata femeilor social-democrate, el spunand ca premierul este o mana de fier in manusi de catifea, iar cei care au crezut vreodata ca pot sa o infranga pentru ca e micuta si fragila s-au inselat. Mihai Fifor a mai sustinut ca reactiile oamenilor care o vad pe Dancila, in vizitele electorale, sunt Domle, ce micuta e!, Ce frumoasa e!.

Viorica Dancila, la sedinta CEx a PSD: Nu vom iesi de la guvernare. Nu-mi voi da demisia. Avem 45 de zile pentru a merge in Parlament, nu ne grabim (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, sambata, la inceputul sedintei Comitetului Executiv al social-democratilor, ca partidul sau nu va iesi de la guvernare, iar ea nu isi va da demisia din functia de pr.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

VIORICA DANCILA: Normalitatea nu e blocarea Guvernului

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat speranta, vineri, ca seful statului sa inteleaga ca normalitatea nu este blocarea Guvernului, in contextul in care, dupa cum a mentionat ea, presedintele are ca slogan pentru alegerile din noiembrie Romania normala.

VIORICA DANCILA, CANDIDATUL PSD LA PREZIDENTIALE: Cer sprijinul tuturor femeilor din Romania

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )