Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, GAFA in vizita din SUA: Ce cuvant i-a dat batai de cap (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, GAFA in vizita din SUA: Ce cuvant i-a dat batai de cap (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa. Aflata in Statele Unite, la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), sefa Guvernului a pronuntat Champ David in loc de. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila, in direct din Washington: Declaratia presedintelui Iohannis nu a facut decat sa ma dezamageasca

Premierul Viorica Dancila face declaratii la Antena 3 din Washinton. Stire in curs .

Premierul Viorica Dancila, in direct din Washington, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Declaratia lui Iohannis ma dezamageste, opinia mea este ca trebuie sa facem acest pas

Premierul Viorica Dancila face declaratii la Antena 3 din Washinton. Stire in curs .

Viorica Dancila va pleca in SUA, la conferinta unui comitet americano-israelian

Premierul Viorica Dancila va intreprinde o vizita in SUA in perioada 23-26 martie 2019 pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), informeaza Guvernul.

INCEPAND DE ASTAZI: Viorica Dancila - vizita in SUA

Premierul Viorica Dancila se afla, incepand de astazi, intr-o vizita in SUA, pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice.

Premierul Viorica Dancila - vizita in SUA

Premierul Viorica Dancila va face o vizita in SUA, in perioada 23-26 martie, pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice.

Premierul Viorica Dancila se duce in Statele Unite. Motivul vizitei

Prim-ministrul Viorica Vasilica Dancila va efecuta o vizita in SUA pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), se arata intr-un comunicat al Guvernului.

VIORICA DANCILA: Proiectul european are nevoie de un nou implus

Proiectul european are nevoie de un nou implus, de viziune de viitor si de solutii pe termen lung, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, joi, in discursul sustinut la deschiderea evenimentului E!Sharp Live 2019 - What does Europe mean to Europe?, organizat la Bruxelles.

Viorica Dancila: Ma astept la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban

Premierul Viorica Dancila a spus ca se asteapta la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban in urma declaratiilor sustinute la Washington privind mutareaAmbasadeiRomaniei din.

Benjamin Netanyahu, despre mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim: O felicit pe prietena mea Viorica Dancila, pentru anuntul facut

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a felicitat-o duminica pe Viorica Dancila, dupa ce aceasta a anuntat ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. intr-un mesaj publicat pe.

Premierul israelian Benyamin Netanyahu: O felicit pe prietena mea, Viorica Dancila, pentru decizia mutarii ambasadei la Ierusalim

Premierul Benyamin Netanyahu o felicitat-o, intr-o postare pe Twitter, pe Viorica Dancila pentru anuntul referitor la mutarea ambasadei romane la Ierusalim. O felicit pe prietena mea, premierul Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )