Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vitrine sparte si masini avariate, in timpul unui protest din Paris, dupa ce Hollande a refuzat sa abandoneze un proiect de lege (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Vitrine sparte si masini avariate, in timpul unui protest din Paris, dupa ce Hollande a refuzat sa abandoneze un proiect de lege (FOTO, VIDEO)

Protestatarii din Paris au spart vitrinele magazinelor si masinile avariate, dupa ce presedintele francez Francois Hollande a declarat ca nu va abandona un proiect de lege al muncii care a determinat. continuă pe B1

Un politist din Bucuresti si-a pierdut viata pe terenul de fotbal in timpul unui antrenament pentru serviciu

Un politist din cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) a incetat in viata vineri pe un teren de fotbal in timpul unei pregatiri sportive, au declarat surse din randul.

Caz cutremurator la Buzau: Un profesor a murit electrocutat la ore in timpul unui experiment pentru elevii sai

Un profesor de la un liceu din judetul Buzau si-a pierdut viata dupa ce fost electrocutat la ore. Constantin Ion, in varsta de 55 de ani, era inginer electronist si se pregatea cu elevii sai.

Doi elevi ai unui liceu din Gorj, filmati in timp ce se bat sub privirile colegilor (VIDEO)

Doi elevi ai Colegiului National Ecaterina Teodoroiu din Targu Jiu au fost filmati in timp ce s-au luat la bataie, potrivit revistablogurilor. ro. in imagini se poate observa cum cei doi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )