Libnet.ro
UNICEF

21:45

VLAD VOICULESCU: Vom avea un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VLAD VOICULESCU: Vom avea un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine o conferinta de presa despre primele masuri dupa incendiul de la Institutul Matei Bals. continuă pe Ziarul Bursa

Vlad Voiculescu anunta prime masuri dupa incendiul de la Matei Bals. Printre ele, un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca va fi infiintat un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale. Declaratia vine in contextul in.

Fond national pentru siguranta pacientilor in spitale, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat infiintarea unui fond national pentru siguranta pacientilor in spitale, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals.

VIDEO Ministrul Sanatatii anunta primele masuri dupa incendiul de la Matei Bals. Printre ele: un fond national pentru siguranta pacientilor si schimbarea strategiei de vaccinare

Cu ancheta inca in desfasurare dupa incendiul de la Matei Bals, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat mai multe masuri pe care le are in vedere si pe care le-a calificat ca urgente pentru ca tragedii de acest fel sa nu se mai repete. Printre acestea un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale, destinat investitiilor si combaterii infectiilor nosocomiale, dar si schimbarea strategiei de vaccinare, in sensul ca locurile care vor aparea in platforma sa fie destinate celor peste 65 de ani, bolnavilor cronici si celor cu un grad de handicap.

Vlad Voiculescu: Vom construi spitale. Vom crea un fond important pentru investitii in spitale

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat ca in Romania nu a fost construit niciun spital public mare, iar multe din cele existente au 50 de ani sau mai mult. El a adaugat ca vor fi construite spitale noi si va fi creata in Guvernul Citu un fond important pentru investitii in spitale si o echipa directa responsabila ca acestea sa devina realitate, sa fie cladiri sigure si saloane curate.

Vlad Voiculescu: Incendiul de la Matei Bals s-a produs intr-o cladire veche, dar renovata. E una din institutiile de sanatate bine finantata in ultimii ani Pacientii evacuati, dusi la alte 4 spitale

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a vorbit, pentru B1 TV, despre incendiul care s-a produs vineri dimineata la Spitalul Matei Bals si care s-a soldat cu patru victime in randul pacientilor COVID-19.

Voiculescu: Sistemul sanitar are pacate vechi. Marti vom avea un raport care sa constate masurile luate dupa controalele din noiembrie 2020

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a declarat sambata seara, la inceputul unei conferinte de presa, ca sistemul sanitar are pacate vechi, de cel putin 30 de ani. El a anuntat ca marti va fi finalizat un raport care sa constate masurile luate dupa controalele din noiembrie 2020.

Vlad Voiculescu, despre pacientul de la Bals gasit carbonizat in baie abia dupa cateva ore: Cu siguranta, personalul din spital nu are nicio vina

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat sambata, referindu-se la pacientul de la Bals gasit carbonizat in baie dupa cateva ore, ca este vorba, probabil, de o greseala la interventie, responsabilitatea fiind a IGSU, in niciun caz a personalului spitalului.

Vlad Voiculescu: Spitalul Matei Bals avea probleme cu caldura, insa nu am informatii ca in cladire ar fi existat alte surse de incalzire

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii a declarat, vineri, pentru Digi24, ca nu are informatii despre surse de incalzire impovizate care sa fi existat in Spitalul Matei Bals din Capitala. Nu am.

Vlad Voiculescu: in momentul acesta, avem mai putine doze de vaccin decat am avea nevoie Premierul si-a exprimat disponibilitatea de a asigura resursele pentru procurarea tuturor vaccinurilor disponibile (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat ca la ora actuala Romania are mai putine doze de vaccin decat ar fi nevoie. Totodata, demnitarul a precizat ca premierul Florin Citu si-a exprimat.

Vlad Voiculescu anunta controale la centrele de vaccinare si sanctiuni pentru coordonatorii acestora, dupa ce s-ar fi vaccinat peste 1.000 de oameni aflati in etapa III

Peste 1. 300 de persoane care sunt incluse in etapa a treia de vaccinare impotriva COVID-19 apar in registrul national de vaccinari, ceea ce inseamna fie ca au sarit randul, fie ca este o eroare, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. El a spus ca vor fi facute controale la centrele de vaccinare, ca medicii coordonatori ai centrelor unde sunt descoperite astfel de probleme vor fi cercetati disciplinar, iar Guvernul va decide sanctiuni pentru situatiile in care nu este respectata strategia de vaccinare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )