Libnet.ro
UNICEF

08:45

Fond national pentru siguranta pacientilor in spitale, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals

Antena3 Antena3,
Fond national pentru siguranta pacientilor in spitale, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat infiintarea unui fond national pentru siguranta pacientilor in spitale, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals. continuă pe Antena3

Vlad Voiculescu anunta prime masuri dupa incendiul de la Matei Bals. Printre ele, un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca va fi infiintat un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale. Declaratia vine in contextul in.

VLAD VOICULESCU: Vom avea un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine o conferinta de presa despre primele masuri dupa incendiul de la Institutul Matei Bals.

VIDEO Ministrul Sanatatii anunta primele masuri dupa incendiul de la Matei Bals. Printre ele: un fond national pentru siguranta pacientilor si schimbarea strategiei de vaccinare

Cu ancheta inca in desfasurare dupa incendiul de la Matei Bals, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat mai multe masuri pe care le are in vedere si pe care le-a calificat ca urgente pentru ca tragedii de acest fel sa nu se mai repete. Printre acestea un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale, destinat investitiilor si combaterii infectiilor nosocomiale, dar si schimbarea strategiei de vaccinare, in sensul ca locurile care vor aparea in platforma sa fie destinate celor peste 65 de ani, bolnavilor cronici si celor cu un grad de handicap.

Incendiu la Matei Bals |Liniile telefonice speciale pentru apartinatorii pacientilor transferati

Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) a anuntat ca doua linii telefonice speciale vor fi operationalizate pentru apartinatorii pacientilor evacuati la incendiul de la Institutul Matei Bals si.

Vlad Voiculescu: Vom construi spitale. Vom crea un fond important pentru investitii in spitale

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat ca in Romania nu a fost construit niciun spital public mare, iar multe din cele existente au 50 de ani sau mai mult. El a adaugat ca vor fi construite spitale noi si va fi creata in Guvernul Citu un fond important pentru investitii in spitale si o echipa directa responsabila ca acestea sa devina realitate, sa fie cladiri sigure si saloane curate.

De ce nu se va intampla nimic dupa incendiul de la Matei Bals. Un specialist spune adevarul crunt

Presedintele ANPP, Vasile Barbu a vorbit in exclusivitate pentru impact. ro despre teribilul incendiul de la Spitalul Matei Bals din Capitala, in care si-au pierdut viata nu mai putin de cinci pacienti bolnavi de COVID-19. De ce nu se va intampla nimic dupa incendiul de la Matei Bals Vineri dimineata a izbucnit un incendiu la Institutul .

Nicusor Dan, noi promisiuni pentru bucuresteni dupa incendiul de la Matei Bals. Ce vrea sa faca pentru spitalele din Capitala

Incendiul devastator de la Matei Bals a readus in prim plan problemele grave cu care se confrunta sistemul medical romanesc. Din pacate, aceasta tragedie a avut loc la cateva luni distanta de evenimentul dureros de la Piatra Neamt, acolo unde alte zece persoane au murit carbonizate in sectia ATI. Cu putin timp in urma, Primarul .

Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals. Romanii sunt furiosi

O serie de asociatii si organizatii non-guvernamentale au pus semnatura pe o scrisoare deschisa care este adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta de la Institutul Matei Bals. Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals Romanii nu mai vor sa auda scuze si aruncarea culpei de la o autoritate la .

Florin Citu, mesaj ireal dupa incendiul de la Matei Bals. Ce promisiune le-a facut romanilor

In cursul zilei de sambata, 30 ianuarie, actualul premier al Romaniei a vizitat institului Matei Bals. Florin Citu a postat un mesaj ireal dupa incendiul devastator. Va reamintim ca vineri, 29 ianuarie, la orele 5 dimineata, un incendiu a cuprins unul din pavilioane. Bilantul victimelor se ridica la 6. Florin Citu, mesaj ireal dupa incendiul .

Klaus Iohannis, gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi

Klaus Iohannis a facut un gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Ce a facut Klaus Iohannis, la doar o zi de la tragedia de la Matei Bals, unde 6 oameni au murit, din care .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )