Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Bukovsky, erou al disidentei sovietice, a murit in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Bukovsky, erou al disidentei sovietice, a murit in Marea Britanie

Scriitorul rus Vladimir Bukovsky, un erou de proportii aproape legendare al miscarii de disidenta sovietice, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui infarct, duminica seara, intr-un spital din Marea Britanie, potrivit New York Times, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Scriitorul Vladimir Bukovsky a murit. Disidentul rus a stat 12 ani in inchisoare, lagare de munca si spitale psihiatrice

Scriitorul si disidentul rus Vladimir Bukovsky a murit in Cambridge, Anglia, duminica. El avea 76 de ani, potrivit agentiei TASS.

Scriitorul si disidentul rus Vladimir Bukovsky a murit la varsta de 76 de ani

Vladimir Bukovsky a murit la varsta de 76 de ani in Cambridge, Anglia. Scriitorul rus suferise un stop cardiac. in anii 60-70, Bukovsky s-a remarcat in miscarea disidenta din URSS. A fost intemnitat.

Marea Britanie, obligata sa desemneze un comisar european. Premierul Boris Johnson anuntase, in mai multe randuri, ca nu va face acest lucru

Marea Britanie trebuie sa desemneze un comisar european in cazul in care Comisia von der Leyen este instalata inainte de producerea Brexit, a anuntat presedintia franceza, dupa ce ambasadorii tarilor UE-27 au.

Fratii Mamaliga, condamnati in Marea Britanie pentru viol si talharie, vor face puscarie cu discount drastic in Romania

In Romania, Ovidiu si Andrei Mamaliga, cei doi frati condamnati la cate 18 ani de inchisoare dupa ce au violat si talharit o femeie in Marea Britanie, vor iesi mai repede din puscarie decat daca si-ar fi ispasit pedeapsa in tara in care au fost condamnati.

Presa din China: Marea Britanie trebuie sa accepte responsabilitatea pentru cele 39 de cadavre

Marea Britanie si alte tari europene trebuie sa accepte o anumita responsabilitate pentru decesul a 39 de persoane, care ar fi cetateni chinezi, ce au fost gasiti morti intr-un camion frigorific in apropiere de Londra, a informat vineri publicatia chineza Global Times, citata de Reuters, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )