Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vladimir Putin cere Rusiei sa-si limiteze importurile militare, in contextul unor posibile noi sanctiuni europene

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin cere Rusiei sa-si limiteze importurile militare, in contextul unor posibile noi sanctiuni europene

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut luni complexului militar sa-si limiteze importurile, in conditiile in care Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei noi sanctiuni, care vor viza inclusiv vanzare de arme si tehnologii sensibile, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin sfideaza UE. Vom inlocui importurile militare cu material produs pe plan intern

Presedintele rus, Vladimir Putin, a cerut luni complexului militar rus sa-si limiteze importurile. Solicitaterea lui Putin vine in contextul in care Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei noi.

Sanctiunile impotriva Rusiei: UE vrea sa vizeze oligarhii apropiati de Vladimir Putin

Uniunea Europeana vrea sa sanctioneze oamenii de afaceri apropiati de presedintele rus Vladimir Putin si acuzati ca sustin activ destabilizarea Ucrainei si anexarea Crimeei, operatiuni din care realizeaza profituri, au declarat pentru AFP mai multe surse diplomatice.

INFOGRAFIE intarirea Flotei ruse din Marea Neagra, prioritatea lui Vladimir Putin

Intarirea capacitatilor Flotei din Marea Neagra este una dintre principalele prioritati ale Rusiei, a declarat duminica presedintele rus Vladimir Putin, la Severodvinsk nord), unde a participat la ceremoniile prilejuite de Ziua marinei ruse, informeaza RIA Novosti.

intarirea Flotei ruse din Marea Neagra, prioritatea lui Vladimir Putin

Intarirea capacitatilor Flotei din Marea Neagra este una dintre principalele prioritati ale Rusiei, a declarat duminica presedintele rus Vladimir Putin, la Severodvinsk nord), unde a participat la ceremoniile prilejuite de Ziua marinei ruse, informeaza RIA Novosti.

Casa Alba: Vladimir Putin, vinovat de prabusirea zborului MH17

Casa Alba a afirmat vineri ca presedintele rus Vladimir Putin este vinovat de doborarea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines deasupra zonei de conflict din estul Ucrainei si a reafirmat ca SUA lucreaza concertat cu Uniunea Europeana si G7 pentru a impune noi sanctiuni impotriva Rusiei, relateaza Agerpres citand agentia Reuters.

Kerry cere Rusiei sa nu-i mai sprijine cu arme si tiruri pe separatistii prorusi din Ucraina

Kerry cere Rusiei sa nu-i mai sprijine cu arme si tiruri pe separatistii prorusi din Ucraina. Mai mult, Kerry a respins si dezmintirea ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov a acuzatiilopr privind implicarea Moscovei in conflictul din Ucraina.

Nastase, nostalgic dupa intalnirea cu Vladimir Putin, din perioada guvernarii sale

Adrian Nastase este cu gandul la presedintele rus Vladimir Putin. Din spatele gratiilor, fostul premier rememoreaza anii de glorie, cand se afla la guvernare. Pe blogul personal, Nastase povesteste despre.

Fiica lui Vladimir Putin a plecat din Olanda, dupa ce un primar olandez i-a cerut sa paraseasca tara

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin a plecat din Olanda, dupa ce un primar olandez i-a cerut sa paraseasca tara. Maria Putin traia de anul trecut cu iubitul ei in Tara Lalelelor, pe care a lasat-o in urma.

FOTOGALERIE Coperti de colectie cu Vladimir Putin in cele mai prestigioase reviste din lume: Time, Newsweek si The Economist

Doborarea avionului MH17 cu o racheta trasa din teritoriul controlat de separatistii pro-rusi a fost principalul subiect pentru cea mai mare a presei din intreaga lume. Reviste prestigioase precum Time si Newsweek SUA) sau The Economist Marea Britanie) au dedicat cate o coperta de colectie evenimentului in sine si comportamentul lui Vladimir Putin. Lucrurile stau insa altfel cand vine vorba de presa din Europa.

Ura starnita de Vladimir Putin ajunge si la familie: fiica lui a plecat din Olanda, dupa ce un primar a cerut deportarea ei

Fiica lui Vladimir Putin a locuit in Olanda in ultimul an. Recent, acest lucru s-a aflat si primarul orasului in care acestea avea un apartament a cerut deportarea ei. Si-a cerut scuze pentru aceste declaratii, dar Maria Putin n-a asteptat sa vada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )