Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vladimir Putin a declarat deschise Jocurile Paralimpice de la Soci

B1 B1,
Vladimir Putin a declarat deschise Jocurile Paralimpice de la Soci

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat deschise, vineri seara, Jocurile Paralimpice de la Soci, competitie la care Romania este reprezentata de sportiva Laura Valeanu, informeaza The Mirror. Declar. continuă pe B1

Putin a declarat deschise Jocurile Paralimpice de la Soci.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat deschise, vineri seara, Jocurile Paralimpice de la Soci, informeaza AFP, conform Mediafax. Declar deschise Jocurile Paralimpice, a spus Putin la ceremonia de pe stadionul Fist, dupa defilarea delegatiilor celor 45 de tari participante. Pentru Romania va concura la Soci sportiva Laura Valeanu, in varsta de 23 de ani, la schi alpin, in probele de slalom si slalom urias. Cele doua probe sunt programate in 14 si 16 martie. Competitia se va .

VIDEO Vladimir Putin, prima conferinta dupa izbucnirea crizei din Ucraina: Ianukovici este presedintele legitim, dar nu are viitor politic. Chiar daca decid sa folosesc forta, ar fi deplin legitim

Presedintele Vladimir Putin a declarat marti ca pentru moment nu este necesara folosirea fortei in Ucraina, dar a avertizat ca orice decizie de a angaja militari rusi in aceasta tara ar fi perfect legitima, in prima sa conferinta de presa organizata dupa izbucnirea crizei din Crimeea.

Vladimir Putin le cere militarilor mobilizati in exercitii in vestul Rusiei sa se ...

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, le-a ordonat trupelor mobilizate saptamana trecuta intr-un exercitiu militar surpriza in vestul si centrul Rusiei sa se intoarca la unitatile lor, a declarat purtatorul sau de cuvant Dmitri Peskov, informeaza Mediafax. Putin a ordonat intoarcerea lor dupa un raport al Ministerului Apararii care afirma ca exercitiile s-au desfasurat cu succes, a declarat Peskov. Exercitiile militare surpriza din centrul si vestul Rusiei au fost lansate miercuri. Acestea au .

Vladimir Putin este din nou nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace, a declarat directorul Institutului Norvegian Nobel, Geir Lundestad. Lista de anul acesta a nominalizatilor include 278 de.

Vladimir Putin a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Rusiei Vladimir Putin a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2014, iar conflictul actual din Ucraina ar putea de asemenea figura pe agenda comitetului Nobel, relateaza Reuters, fiind vorba de o lista preliminara. Un numar record de 278 de candidati, inclusiv 47 de organizatii, au primit nominalizari pentru acest premiu in 2014, a declarat directorul Institutului norvegian, Geir Lundestad.

Analisti militari: Vladimir Putin are, alaturi de forta, si vointa de a o impune in zona

Presedintele, Rusiei Vladimir Putin are, alaturi de forta, si vointa de a o impune in zona, in timp ce lumea occidentala nu are decat discurs, ne-au declarat analisti militari.

Vladimir Putin: in Ucraina a avut loc o lovitura de stat. Ianukovici este singurul presedinte legitim al acestei tari

Preluarea puterii in Ucraina de catre opozitie a fost o lovitura de stat anticonstitutionala si rezultatul unei insurectii armate, a declarat, marti, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit.

Vladimir Putin denunta lovitura armata de preluare a puterii din Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, marti, ca evenimentele care au dus la inlaturarea de la putere a lui Viktor Ianukovici reprezinta o lovitura neconstitutionala si armata de preluare a puterii.

Vladimir Putin: Viktor Ianukovici nu mai are niciun viitor politic

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, marti, ca evenimentele care au dus la inlaturarea de la putere a lui Viktor Ianukovici reprezinta o lovitura neconstitutionala si armata de preluare a puterii. Mai mult, Ianukovici, pe care-l considera, totusi, presedinte legitim al Ucrainei, nu mai are niciun viitor politic, a mai afirmat liderul de la Kremlin.

Presa internationala despre Ucraina: Pentru Vladimir Putin, destramarea Ununii Sovietice a fost cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului 20

Pentru Vladimir Putin, destramarea Ununii Sovietice a fost cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului 20. Obsesia lui Putin este restaurarea infloritoarei Rusia prin restaurarea imperiului sau, scrie New York Times. O multime de politicieni occidentali si experti s-au intrebat: care este sfarsitul jocului presedintelui rus Vladimir Putin in Ucraina?, se intreaba CNN. Ceea ce este clar este faptul ca presedintele Vladimir Putin are intentia de a mentine Kievul fara putere, cu orice risc pentru Rusia, afirma The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )