Libnet.ro
UNICEF

11:31

Vladimir Putin: UE este cea care ameninta si santajeaza Ucraina, nu Rusia

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin: UE este cea care ameninta si santajeaza Ucraina, nu Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat vineri ca europenii sunt cei care folosesc amenintarile si santajul, ca raspuns la acuzatiile potrivit carora Rusia a exercitat presiuni pentru ca Ucraina sa abandoneze acordul cu UE, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin: Uniunea Europeana este cea care ameninta si santajeaza Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat vineri ca europenii sunt cei care folosesc amenintarile si santajul, ca raspuns la acuzatiile potrivit carora Rusia a exercitat presiuni pentru ca Ucraina sa.

Cel mai bine platit sef de companie din Rusia este un aliat al lui Vladimir Putin

Presedintele producatorului de petrol controlat de stat Rosneft, Igor Sechin, un aliat apropiat al presedintelui Vladimir Putin, este cel mai bine platit director din Rusia, cu un salariu de 50 de milioane de dolari anul trecut, potrivit unui studiu.

Rusia a retras, pentru spalare de bani, licenta unei banci unde varul lui Putin este director

Autoritatea pentru reglementare financiara din Rusia a revocat miercuri licenta Master Bank, institutia de credit, unde varul presedintelui Vladimir Putin este membru in Consiliul Director, fiind acuzata de incalcarea legilor privind spalarea banilor.

Rusia: Banca unde varul lui Putin este director, lasata fara licenta pe motiv de spalare de bani

Autoritatea pentru reglementare financiara din Rusia a revocat miercuri licenta Master Bank, institutia de credit, unde varul presedintelui Vladimir Putin este membru in Consiliul Director, fiind acuzata de incalcarea legilor privind spalarea banilor si finantarea terorismului, potrivit RIA Novosti.

Unde este cea mai scumpa piata imobiliara: casa de 600 metri patrati, vanduta pentru 95 mil. dolari

Hong Kong este considerata cea mai scumpa piata imobiliara. Asta dupa ce grupul Hutchinson Whampoa, controlat de miliardarul Li Ka-shing, cel mai bogat om din Asia, a vandut o casa de 638 metri patrati in Hong Kong pentru 95 milioane de dolari, a doua.

Ea este cea mai sexy bunica celebra din Romania?

Silueta trasa ca prin inel, par lung si picioare de adolescenta. Mama Antoniei, Denise Iacobescu, are 40 de ani, insa poate concura la capitolul frumustete si tonus cu alte femei mult mai tinere. Este oare cea mai sexy bunica celebra din Romania?.

Cine este romanul care a devenit ministru in guvernul Imperiului Otoman.

A fost senator, ministru si reprezentant al Imperiului Otoman la Conferinta de Pace de la Londra, dupa Razboaiele Balcanice. A fost scriitor, autor de benzi desenate si filme de animatie. A mai fost si jurnalist, si politician, un veritabil traseist politic - a trecut prin Partidul Poporului al Maresalului Averescu, apoi prin PNT si PNL. A sfarsit in puscariile comuniste. Cine este, pe romanialibera. ro, dupa 22:30 si in ziarul de maine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )