Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vladimir Putin, despre South Stream: Atat Rusia, cat si partenerii europeni, au nevoie de acest proiect

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vladimir Putin, despre South Stream: Atat Rusia, cat si partenerii europeni, au nevoie de acest proiect

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat in vizita la Viena, s-a aratat, marti, in favoarea proiectului South Stream, mentionand ca acesta va fi benefic atat pentru Rusia cat si pentru Uniunea Europeana UE), informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Barack Obama l-a amenintat pe Vladimir Putin cu noi sanctiuni daca Rusia nu stopeaza intrarea de arme in Ucraina

Presedintele american Barack Obama l-a amenintat luni pe omologul sau rus Vladimir Putin cu noi sanctiuni daca Rusia nu stopeaza intrarea de arme in Ucraina si sprijinul pe care il acorda separatistilor, scrie AFP.

Putin a pledat, la Viena, pentru proiectul South Stream

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat in vizita la Viena, a pledat, ieri, pentru proiectul ruso-italian South Stream impotriva criticilor occidentale, precizand ca acesta va fi benefic atat pentru Rusia, cat si pentru Uniunea Europeana, informeaza AFP.

Vladimir Putin: SUA fac tot posibilul pentru a sista proiectul South Stream

Statele Unite se opun proiectului South Stream, deoarece Washingtonul doreste sa beneficieze el insusi de piata eneregtica europeana, a declarat, marti, presedintele rus, Vladimir Putin, in cadrul unei intrevederi cu omologul sau austriac, Heinz Fischer, informeaza Russia Today.

Acord intre Gazprom si OMV: o companie mixta pentru construirea tronsonului austriac al South Stream

Gazprom si OMV au convenit, marti, la Viena, crearea unei companii mixte pentru construirea si operarea tronsonului austriac al gazoductului South Stream. In aceeasi zi, presedintele Vladimir Putin a cerut Parlamentului sa anuleze dreptul de utilizare.

Gazprom si OMV creeaza o companie mixta care sa construiasca tronsonul austriac al South Stream

Gazprom si OMV au convenit astazi, la Viena, crearea unei companii mixte care sa construiasca si sa opereze tronsonul austriac al gazoductului South Stream, in aceeasi zi in care presedintele rus Vladimir Putin a cerut Parlamentului sa anuleze dreptul de utilizare a fortei in Ucraina, transmite Bloomberg.

Gazprom si OMV vor semna acordul pentru South Stream Austria

Gazprom si OMV urmeaza sa semneze, in aceasta saptamana, un acord pentru infiintarea unei companii mixte care va fi responsabila pentru construirea sectiunii din Austria a conductei South Stream, cu ocazia vizitei presedintelui rus Vladimir Putin in Austria, a declarat, vineri consilierul prezidential rus Yuri Ushakov, dupa cum transmite RIA Novosti.

Gazprom si OMV au semnat acordul privind construirea sectiunii din Austria a conductei South Stream

Directorul grupului energetic rus Gazprom, Alexei Miller, si omologul sau de la OMV, Gerhard Roiss, au semnat ieri acordul pentru infiintarea unei companii mixte care va fi responsabila pentru construirea sectiunii din Austria a conductei South Stream, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Pe fondul tensiunilor dintre Ucraina si Rusia, la inceputul acestei luni Comisia Europeana a cerut Bulgariei sa suspende lucrarile la South Stream, in asteptarea unei decizii daca acest proiect respecta legislatia Uniunii Europene.

Gazprom si OMV creeaza o companie mixta care sa construiasca tronsonul austriac al South Stream

Gazprom si OMV au convenit marti, la Viena, crearea unei companii mixte care sa construiasca si sa opereze tronsonul austriac al gazoductului South Stream. Acordul reprezinta decizia finala de investitii,.

OMV a semnat cu Gazprom acordul privind construirea sectiunii din Austria a conductei South Stream

Dupa ce Comisia Europeana a fortat Bulgaria sa suspende pregatirile pentru construirea gazoductului South Stream pe teritoriul sau, Gerhard Roiss directorul grupului de petrol si gaze OMV, tocmai ce a semnat astazi cu Alexei Miller, omologul sau de la Gazprom, acordul pentru infiintarea unei companii mixte care sa fie responsabila pentru construirea sectiunii din Austria a conductei.

Vladimir Putin: Rusia va continua sa protejeze etnicii rusi din Ucraina

Rusia va continua sa le asigure protectia etnicilor rusi de pe teritoriul Ucrainei, avertizeaza presedintele Vladimir Putin. Presedintele rus a apreciat ca armistitiul de sapte zile aplicat de Administratia de.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3084 seconds )