Libnet.ro
UNICEF

11:31

Vladimir Putin a lansat constructia gazoductului South Stream, care va aproviziona Europa ocolind Ucraina

Hotnews Hotnews,
Vladimir Putin a lansat constructia gazoductului South Stream, care va aproviziona Europa ocolind Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a lansat oficial vineri, la malul Marii Negre, lucrarile de constructie a gazoductului South Stream, care vor permite Moscovei sa livreze gaze naturale Uniunii Europene ocolind Ucraina, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Rusia incepe constructia gazoductului South Stream

Compania rusa Gazprom demareaza astazi, in prezenta presedintelui rus, Vladimir Putin, lucrarile de constructie a gazoductului South Stream, destinat sa livreze Uniunii Europene gaze naturale din Rusia prin Marea Neagra, ocolind Ucraina, transmite AFP, potrivit surselor de presa.

Rusia lanseaza constructia gazoductului South Stream

Gigantul rus Gazprom demareaza vineri, in prezenta presedintelui rus, Vladimir Putin, lucrarile de constructie a gazoductului South Stream, destinat sa livreze Uniunii Europene gaze naturale din Rusia prin Marea Neagra, ocolind Ucraina, transmite AFP. In ceea ce priveste proiectul Nabucco insa, grupul energetic RWE Germania)negociaza iesireadin proiectul conductei Nabucco, miscarea reprezentand o noua lovitura data planului de a pune capat dependentei Europei de Vest de gazul rusesc.

Gazprom a inceput constructia gazoductului South Stream.

Grupul rus Gazprom a inceput vineri, in prezenta presedintelui rus, Vladimir Putin, lucrarile de constructie la gazoductul South Stream, care ar trebui sa aprovizioneze Europa de Sud cu gaze naturale din Rusia, ocolind Ucraina, si rivalizeaza cu proiectul european Nabucco, potrivit Mediafax. Gazprom a invitat peste 100 de jurnalisti si oficiali in apropierea statiunii Anapa, de pe malul Marii Negre, pentru a asista la starul lucrarilor, potrivit AFP. Proiectul de 2. 380 de kilometri, ale carui .

Constructia gazoductului South Stream, demarata in Rusia

Rusii de la Gazprom vor debuta, vineri, in prezenta presedintelui rus, Vladimir Putin, constructia gazoductului South Stream, menit sa livreze gaze naturale catre UE prin Marea Neagra. Vladimir Putin,.

Putin a lansat lucrarile de constructie a gazoductului South Stream

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a lansat oficial astazi, la malul Marii Negre, lucrarile de constructie a gazoductului South Stream, care vor permite Moscovei sa livreze gaze naturale Uniunii Europene ocolind Ucraina, transmite AFP.

Lansarea conductei South Stream, un succes geopolitic al Kremlinului.

In apropiere de Anapa, la malul Marii Negre, presedintele rus a participat ieri la ceremonia de lansare oficiala a santierului noului gazoduct gigant al Gazpromului, South Stream, care va lega Rusia de Europa. South Stream este principalul concurent al proiectului Nabucco, sustinut de Bruxelles pentru a reduce dependenta de gazul rusesc. Necesitatea construirii South Stream a fost evocata pentru prima oara in 2005. Asemenea conductei North Stream recent pusa in functiune, proiectul .

Putin: South Stream si Nord Stream vor garanta aprovizionarea Europei cu gaz rusesc.

Proiectele conductelor South Stream si Nord Stream vor garanta aprovizionarea cu gaz rusesc a principalilor consumatori din Europa, a declarat, vineri, presedintele rus Vladimir Putin la ceremonia de incepere a constructiei conductei South Stream, transmite Interfax, citat de Agerpres. Astazi, lansam unul din cele mai mari proiecte de infrastructura, constructia unei conducte de gaze de-a lungul Marii Negre. Impreuna cu Nord Stream, un sistem similar din Marea Baltica, South Stream va permite .

VIDEO Presedintele rus Vladimir Putin are probleme de sanatate

Presedintele rus Vladimir Putin s-a intalnit luni, la Istambul, cu premierul turc Recep Tayyip Erdogan, ocazie cu care s-a putut observa ca liderul de la Kremlin sufera de dureri de spate, titreaza BBC Russia. Zvonuri cu privire la problemele de sanatate ale lui Putin aparusera inca din octombrie in presa rusa insa administratia prezidentiala a negat informatiile.

Vladimir Putin da semne de o stare de sanatate precara

Vladimir Putin da semne ca starea sa de sanatate este precara. Premierul turc Recep Tayyip Erdogan l-a ajutat pe presedintele rus sa se aseze pe scaun in timpul intalnirii de la Istanbul, relateaza sursele de presa internationale.

Nokia a lansat smartphone-ul Lumia 620, care va costa 190 de euro (VIDEO)

Nokia a lansat miercuri Lumia 620, un smartphone ieftin din gama Lumia, al treilea telefon al grupului bazat pe ultima versiune Windows Phone. Telefonul va costa 249 de dolari circa 190 euro), fara taxe si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )