Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin va participa la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale din Brazilia

B1 B1,
Vladimir Putin va participa la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale din Brazilia

Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in Brazilia pentru a asista la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale, avand in vedere ca Rusia va gazdui urmatoarea editie a competitiei, relateaza AFP. continuă pe B1

Cele mai rapide goluri din istoria Cupei Mondiale. Un roman se afla in Top 10

In meciul dintre Statele Unite si Ghana, castigat de americani cu scorul de 2-1, Clint Dempsey a marcat cel mai rapid gol al Cupei Mondiale din Brazilia si al cincilea cel mai rapid din intreaga istorie a.

Manifestatiile din Brazilia, de dinaintea startului Cupei Mondiale, au dus la 18 arestari in orasele Belo Horizonte si Fotaleza

Manifestatiile impotriva Cupei Mondiale din Brazilia au dus la 18 arestari in orasele Belo Horizonte si Fortaleza, in timp ce la Rio de Janeiro politia a intervenit pentru dispersarea fanilor argentinieni.

Rusia si Coreea de Sud au terminat la egalitate, scor 1-1, in grupa H a Cupei Mondiale

Rusia si Coreea de Sud au terminat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci din grupa H a Cupei Mondiale disputat Cuiaba si in care erorile celor doi portari au fost decisive pentru stabilirea rezultatului.

SUA au marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale si au invins Ghana cu 2-1

Clint Dempsey a marcat al cincilea cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale, iar Statele Unite au debutat cu dreptul la turneul final din Brazilia, reusind sa castige cu 2-1 in fata Ghanei, intr-un meci din.

Germania a invins cu 4-0 Portugalia in grupa G a Cupei Mondiale

Scor dramatic pentru portughezi in primul lor meci la actuala editie a Cupei Mondiale, dupa ce au fost invinsi in prima etapa a grupei G, de Germania, cu scorul de 4-0. Omul meciului a fost Thomas Muller, care a reusit un hat-trick si a contribuit la lasarea adversarilor in 10 oameni.

Istoria Cupei Mondiale: Un fan AC Milan a conceput trogfeul pe care se bat toate natiunile

Primul trofeu al Cupei Mondiale de Fotbal a fost prezentat la campionatul din 1930, iar Uruguay a fost cea dintai tara care l-a castigat. Trei ani mai tarziu, trofeul care o reprezenta pe Nike, zeita greaca a victorieri, a mers in Italia, tara care a.

FOTO Cum a fost conceput logo-ul Cupei Mondiale 2014

O imagine distractiva explica intr-un mod original cum a fost desenat logo-ul Cupei Mondiale 2014. Iata cum cred unii ca s-a ajuns la desenul acestuia.

Brazilia: 18 arestari in timpul manifestatiilor impotriva Cupei Mondiale

Optsprezece persoane au fost arestate, sambata, in timpul manifestatiilor impotriva Cupei Mondiale, la Belo Horizonte si Fortaleza, in timp ce la Rio de Janeiro politia a intervenit pentru dispersarea fanilor.

Vladimir Putin si Petro Porosenko, fata in fata. Liderii celor doua state au discutat despre incetarea focului

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, au discutat despre o eventuala incetarea a focului dupa ce doi jurnalisti rusi au fost ucisi in conflictul care opune armata .

Vladimir Putin si presedintele Ucrainei au discutat despre o posibila incetare a focului - Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Petro Poroshenko au discutat marti seara despre o eventuala incetare a focului, dupa moartea a doi ziaristi rusi ucisi in conflictul dintre armata ucraineana si militiile pro-ruse in estul Ucrainei, a anuntat Kremlinul, intr-un comunicat citat de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )