Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vladimir Putin spune ca Donald Trump i-a confirmat ca isi doreste o ameliorare a relatiilor SUA - Rusia

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin spune ca Donald Trump i-a confirmat ca isi doreste o ameliorare a relatiilor SUA - Rusia

Vladimir Putin a declarat, duminica seara, ca presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, i-a confirmat ca isi doreste o ameliorare a relatiilor dintre cele doua tari, liderul de la Kremlin adaugand ca actualul presedinte american, Barack Obama, ar fi binevenit in Rusia, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin spune ca Donald Trump a confirmat ca doreste sa imbunatateasca relatiile ruso-americane

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, care nu si-a ascuns in trecut admiratia pentru liderul de la Kremlin, a confirmat ca este dispus sa repare legaturile dintre cele doua tari, transmite Reuters.

Putin spune ca Trump doreste ameliorarea relatiilor ruso-americane

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat duminica intr-o conferinta de presa ca viitorul presedinte al SUA, Donald Trump, i-a confirmat dorinta sa de a reface relatiile dintre tarile lor, trasmite Reuters, preluata de Agerpres.

Putin spune ca Trump este dispus sa normalizeze relatiile ruso-americane

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca presedintele-ales american Donald Trump i-a confirmat ca vrea sa repare relatiile ruso-americane si ca l-ar primi bucuros pe presedintele Barack Obama in Rusia, relateaza Reuters.

Presedintele Putin afirma ca Donald Trump doreste ameliorarea relatiilor ruso-americane

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, ieri, ca presedintele ales al SUA, Donald Trump, i-a confirmat dorinta sa de a repara relatiile dintre cele doua tari, informeaza agentia Reuters.

Tarile baltice avertizeaza ca Rusia ar putea testa forta de reactie a NATO in urma alegerii lui Donald Trump

Lituania a avertizat ca presedintele rus Vladimir Putin ar putea NATO in saptamanile dinainte de investirea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Ministrul de Externe.

Rusia ramane paria Europei. Liderii UE si Barack Obama au convenit asupra mentinerii sanctiunilor in cazul statului condus de Vladimir Putin

Liderii unor state membre ale blocului comunitar au convenit cu presedintele in exercitiu al SUA, Barack Obama, mentinerea cooperarii in cadrul NATO si a sanctiunilor contra Rusiei, doua subiecte fata de care viitoarea Administratie Donald Trump ar putea avea pozitii diferite.

Donald Trump s-ar putea muta singur la Casa Alba, fara sotia si fiul sau

Un purtator de cuvant al lui Donald Trump a lasat sa se inteleaga ca presedintele ales al Statelor Unite si sotia sa, Melania, sunt ingrijorati de perspectiva schimbarii scolii fiului lor, Barron, scrie Agerpres, citand AFP. Declaratia pare sa confirme speculatia New York Post ca viitoarea prima doamna ar putea ramane la New York, impreuna cu fiul cuplului, in timp ce Donald Trump se va instala la Casa Alba, pe 20 ianuarie.

Donald Trump s-ar putea muta singur la Casa Alba, pentru ca fiul sau sa nu schimbe scoala in mijlocul anului scolar

Un purtator de cuvant al lui Donald Trump a lasat sa se inteleaga ca presedintele ales al Statelor Unite si sotia sa, Melania, sunt ingrijorati de perspectiva schimbarii scolii fiului lor, Barron. Declaratia pare sa confirme speculatia tabloidului New York Post ca viitoarea prima doamna ar putea ramane la New York, impreuna cu copilul, cand Donald Trump se va instala la Casa Alba, pe 20 ianuarie, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Donald Trump a fost de acord sa plateasca 25 de milioane de dolari

Presedintele american ales Donald Trump a fost de acord vineri sa plateasca 25 de milioane de dolari pentru a pune capat proceselor de frauda privind Trump University, o decizie care, potrivit Procurorului General din New York, este neasteptata, informeaza Reuters.

Donald Trump va plati 25 de milioane de dolari pentru solutionarea litigiilor impotriva Universitatii Trump, acuzata de frauda

Noul presedinte-ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ales sa solutioneze fara recunoasterea vinovatiei procesul intentat de mai multi fosti clienti ai defunctei scoli de afaceri Universitatea Trump in schimbul a 25 de milioane de dolari, informeaza CNN si The New York Times .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )