Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un vlogger din Barcelona risca doi ani de nchisoare dupa ce i-a oferit unui cersetor romn biscuiti umpluti cu pasta de dinti

Hotnews Hotnews,
 Un vlogger din Barcelona risca doi ani de nchisoare dupa ce i-a oferit unui cersetor romn biscuiti umpluti cu pasta de dinti

Un vlogger din Barcelona risca doi ani de inchisoare dupa ce i-a oferit unui cersetor infometat de pe strada biscuiti umpluti cu pasta de dinti, dorind sa filmeze o farsa amuzanta pentru canalul sau de YouTube, relateazaThe Telegraph. Cersetorul este roman. continuă pe Hotnews

A supravietuit scufundarii Titanicului. Dupa doi ani, ceva de-a dreptul incredibil i s-a intamplat femeii

Avea doar 25 de ani cand Violet Jessop, o asistenta si stewardesa, s-a aflat printre cei 710 supravietuitori ai scufundarii Titanicului. Culmea, doi ani mai tarziu, femeia se afla si la bordul surorii sale,.

Dorinta neimplinita a Ionelei Prodan. in urma cu doi ani, cantareata de muzica populara a recunoscut care este cel mai ascuns vis al sau

Ionela Prodan a murit cu o dorinta neimplinita. in urma cu doi ani, vedeta a marturisit ca are un vis pe care vrea sa si-l indeplineasca. Din pacate, boala a rapus-o, iar biografia pe care interpreta voia.

YouTuberul care risca inchisoare dupa ce a umilit un cersetor roman

Unui vlogger din Barcelona i s-a parut amuzant sa se filmeze cum ofera doi biscuiti umpluti cu pasta de dinti unui cersetor roman infometat, iar acum risca sa intre la inchisoare. Kanghua Ren, in varsta de 20 de ani, avea un canal de YouTube, cunoscut drept ReSet, cu mai mult de 1,2 milioane de abonati.

Comisia guvernamentala pentru reintegrarea tarii s-a intrunit dupa o pauza de mai bine de doi ani

In cadrul sedintei Comisiei guvernamentale pentru reintegrarea tarii de joi, 19 aprilie, au fost trecute in revista ultimele evolutii in procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreana. Au fost abordate subiecte actuale legate de problematica transnistreana, precum si aspecte ce tin de coordonarea proiectelor de asistenta finantate de catre donatorii externi si care vin in sustinerea populatiei din raioanele de est ale tarii.

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan, n turul doi - Revenire spectaculoasa dupa ce a fost condus cu 6-3 de Stephen Maguire

Ronnie O'Sullivan favoritul numarul 2) s-a calificat in turul al doilea al Campionatului Mondial de Snooker, revenind spectaculos in fata lui Stephen Maguire locul 18 mondial). Prima sesiune a fost dominata de Maguire, care a condus cu 4-0 si 6-3, insa The Rocket a intors soarta meciului, castigand 7 din cele 8 frame-uri ale sesiunii a doua. S-a terminat 10-7 pentru cvintuplul campion mondial.

Litoralul, fara angajati. Hotelieri: Este cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani (VIDEO)

Hotelierii reclama cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani pe litoral, in conditiile in care sezonul hotelier sta sa inceapa. 99% dintre hotelurile si restaurantele de la mare au un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )