Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dorinta neimplinita a Ionelei Prodan. in urma cu doi ani, cantareata de muzica populara a recunoscut care este cel mai ascuns vis al sau

Antena3 Antena3,
Dorinta neimplinita a Ionelei Prodan. in urma cu doi ani, cantareata de muzica populara a recunoscut care este cel mai ascuns vis al sau

Ionela Prodan a murit cu o dorinta neimplinita. in urma cu doi ani, vedeta a marturisit ca are un vis pe care vrea sa si-l indeplineasca. Din pacate, boala a rapus-o, iar biografia pe care interpreta voia. continuă pe Antena3

A venit gata pus pe scandal la priveghiul Ionelei Prodan. Scene naucitoare la capela

A venit pus pe scandal la priveghiul Ionelei Prodan. Scene naucitoare la capela A izbucnit un scandal la capela cimitirului Bellu, unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al Ionelei Prodan. Un.

Elena Merisoreanu, suparata dupa inmormantarea Ionelei Prodan: Am ramas dezamagita

Elena Merisoreanu a ramas cu un gust amar, dupa inmormantarea Ionelei Prodan. Si asta pentru ca s-ar fi asteptat ca mai multi colegi de breasla sa vina sa isi ia ramas bun de la ea. Eu din clipa in.

Oana Roman, detalii sfasietoare de la inmormantarea Ionelei Prodan

Oana Roman a fost prezenta la capataiul Ionelei Prodan, in timpul zilelorin care trupul neinsufletit a fost depus la capela Cimitirului Bellu, dar si la inmormantarea ce a avut loc astazi. M-a.

Scandalos. Gest socant facut de un barbat langa cavoul Ionelei Prodan

Slujba de inmormantare a Ionelei Prodan a luat sfarsit. Cum multa durere in suflet silacrimi care nu se mai opresc Anca, Anamaria Prodan si ceilalti membri ai familiei lor au plecat sa ia parte la pomana.

Momente emotionante la capataiul Ionelei Prodan. Anamaria a fost surprinsa in lacrmi

Slujba de inmormantare a Ionelei Prodan a inceput si va dura mai bine de o ora si jumatate. in capela, unde este oficiata slujba de inmormantare a artistei, au acces doar membrii familiei si prietenii.

Conflict intre Presedintie si Guvern dupa moartea Ionelei Prodan: Administratia Prezidentiala, acuzata ca ar fi blocat o cerere de decorare a artistei(VIDEO)

Pelerinajul de la capataiul Ionelei Prodan este umbrit de un scandal intre institutiile statului. Administratia Prezidentiala este acuzata ca ar fi blocat o cerere a Ministerului Culturii prin care artista ar.

Un vlogger din Barcelona risca doi ani de nchisoare dupa ce i-a oferit unui cersetor romn biscuiti umpluti cu pasta de dinti

Un vlogger din Barcelona risca doi ani de inchisoare dupa ce i-a oferit unui cersetor infometat de pe strada biscuiti umpluti cu pasta de dinti, dorind sa filmeze o farsa amuzanta pentru canalul sau de YouTube, relateazaThe Telegraph. Cersetorul este roman.

A supravietuit scufundarii Titanicului. Dupa doi ani, ceva de-a dreptul incredibil i s-a intamplat femeii

Avea doar 25 de ani cand Violet Jessop, o asistenta si stewardesa, s-a aflat printre cei 710 supravietuitori ai scufundarii Titanicului. Culmea, doi ani mai tarziu, femeia se afla si la bordul surorii sale,.

Numele adevarat al Ionelei Prodan. Cum o chema, de fapt, pe artista! Totul s-a aflat acum

Ionela Prodan s-a stins din viata luni, pe 16 aprilie, dupa o lupta apriga cu cancerul la pancreas. Nu multi stiu ca, de fapt, numele de Prodan este numele ei de domnisoara. Cantareata a.

Incident la inmormantarea Ionelei Prodan. O ambulanta a fost chemata la cimitirul Bellu

Scene emotionante la Capela Cimitirului Bellu. O ambulanta SMURD a fost chemata acolo in urma cu scurt timp. Ionela Prodan este condusa pe ultimul drum de fostii sai colegi si apropiati. Sute de oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )