Libnet.ro
UNICEF

11:15

Vocea Romaniei, cel mai urmarit show al lunii septembrie. X Factor, pe locul doi, KIDSing pe pozitia a 14-a

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei, cel mai urmarit show al lunii septembrie. X Factor, pe locul doi, KIDSing pe pozitia a 14-a

Sfarsitul lunii septembrie a oferit primul clasament pe segmentul de divertisment al televiziunilor generaliste din Romania, cifrele de audienta dand drept favorita a telespectatorilor productia Vocea Romaniei, de pe Pro TV, urmata de show-ul X Factor de pe Antena 1. continuă pe Adevărul

Pro TV reuseste a treia victorie in fata Antenei 1: Vocea Romaniei, cea mai mare audienta din acest sezon

Show-ul Vocea Romaniei, de la Pro TV, a tinut in fata micilor ecrane peste doua milioane de telespectatori, inregistrand cea mai mare audienta de la debutul acestui sezon si reusind pentru a treia oara sa invinga emisiunea X Factor, difuzata de Antena 1.

Vocea Romaniei, episodul patru: auditiile pe nevazute continua, in aceasta seara, la Pro TV

Vocea Romaniei continua cu un nou episod, in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV. intre Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila se va da o lupata apriga pentru concurentii cu cele mai bune voci, care vor completa, rand pe pe rand, echipele celor patru antrenori. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente.

Horia Brenciu critica Pro TV pentru ca a pus Vocea Romaniei fix cand se difuzeaza X Factor

Horia Brenciu se declara deranjat de faptul ca Pro TV difuzeaza Vocea Romaniei vineri seara exact in intervalul orar in care este transmis si X Factor la Antena 1, drept pentru care emisiunea lui se afla pe locul 2 in audiente. Iata ce spune artistul.

Cine este blonda de la Vocea Romaniei care l-a cucerit pe Tudor Chirila

Tudor Chirila a fost cucerit vineri seara la Vocea Romaniei de o tanara concurenta, o frumoasa blonda in varsta de 17 ani. Adolescenta Larisa a fost coptata imediat in echipa artistului dupa ce a interpretat impecabil piesa Ploaia a trupei Cargo.

Somajul din SUA a scazut in septembrie la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Rata somajului din Statele Unite a scazut in septembrie la 5,9%, cel mai redus nivel din ultimii sase ani, de la 6,1% in luna precedenta, reflectand faptul ca economia americana a intrat in toamna cu activitati in crestere, transmite MarketWatch.

Cel mai mic rulaj din ultimele doua luni

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au generat vineri 40% din rulajul redus al bursei, cel mai mic incepand de la sfarsitul lunii iulie, sustinute de programul de rascumparare de titluri proprii derulat de companie, intr-o piata care a inchis in crestere usoara.

Bursa a inchis vineri in crestere usoara, pe cel mai redus rulaj din ultimele 2 luni

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au generat vineri 40% din rulajul redus al bursei, cel mai mic incepand de la sfarsitul lunii iulie, sustinute de programul de rascumparare de titluri proprii derulat de companie, intr-o piata care a inchis in.

Inflatia din Rusia a atins 8%, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Inflatia anuala din Rusia a atins in septembrie nivelul de 8%, cel mai ridicat din ultimii trei ani, transmite Bloomberg. Preturile au crescut in septembrie cu 0,7% comparativ cu luna precedenta. Astfel,.

Inflatia din Rusia, la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Inflatia anuala din Rusia a atins in septembrie nivelul de 8%, cel mai ridicat din ultimii trei ani, sporind astfel presiunile asupra bancii centrale pentru majorarea dobanzilor, in pofida incetinirii cresterii economice, transmite Bloomberg.

Inflatia din Rusia a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Inflatia anuala din Rusia a atins in septembrie nivelul de 8%, cel mai ridicat din ultimii trei ani, sporind astfel presiunile asupra bancii centrale pentru majorarea dobanzilor, in pofida incetinirii cresterii economice, transmite Bloomberg.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )