Libnet.ro
UNICEF

01:05

Volkswagen Jetta Hybrid, cel mai rapid hibrid din lume la Bonneville

Auto Ro Auto Ro,
Volkswagen Jetta Hybrid, cel mai rapid hibrid din lume la Bonneville

Modelul Volkswagen Jetta Hybrid a atins doua recorduri mondiale la Boneville, autoturismul fiind desemnat atat cel mai rapid hibrid, cu o viteza de 301 km/h, cat si cea mai rapida masina de productie echipata cu un motor mai mic de 1. 5 litri. continuă pe Auto Ro

Cluj: Emil Boc a condus cel mai controversat tramvai din oras

Primarul orasului Cluj -Napoca a fost vatman pentru cateva minute. El a condus un tramvai polonez care costa nu mai putin de 1,5 milioane de euro. Acesta este cel mai nou tramvai din oras dar si cel mai.

Erau in cel mai aglomerat loc din tara si au inceput sa faca asta in vazul tuturor. in spatele lor, era coada

Daca ar fi sa facem un bilant in cifre, la aceasta editie a faimosului festival care se tine in cel mai puternic stat al Europei, s-au consumat milioane de litri de bere, iar asta s-a vazut in comportamentul.

Nici cel mai experimentat sofer din Romania NU isi poate explica imaginea. Asa rezolvam si noi cu locurile de parcare

Rusii sunt foarte inventivi, iar imaginile surprinse pe strazile oraselor intaresc din plin acest lucru. Recent au fost publicate pe internet mai multe fotografii care par prelucrate in Photoshop, insa sunt cat.

Francezul Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europa, a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic

CEO-ul grupului LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S. ) Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europa potrivit topului Forbes din 2012, a primit, luni, din partea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii ordinul de Comandor al Imperiului Britanic, potrivit unei liste publicate de ministerul britanic al Afacerilor Externe citate de AFP.

Pe 26-27 octombrie are loc cel mai mare eveniment de recrutare - Angajatori de TOP.

Bucuresti, 1 octombrie 2012 15. 000 de profesionisti si peste 90 de companii din cele mai dinamice domenii ale momentului - ITC, outsourcing, financiar-bancar, inginerie si vanzari vor participa pe 26 - 27 octombrie la cea de-a 13-a editie Angajatori de TOP. Evenimentul din aceasta toamna Angajatori de TOP poate reprezenta un moment important pentru evolutia profesionala a participantilor, oferindu-le perspective de dezvoltare in cadrul celor mai importante companii din .

VIDEO Cu bicicleta pe cel mai inalt drum forestier din tara

Transfagarasan si Transalpina sunt cele mai cunoscute drumuri de mare altitudine ale tarii, insa exista drumuri si mai inalte care sunt palpitante, mai ales parcurse cu bicicleta. Cel mai inalt drum forestier este in muntii Iezer, nu departe de Campulung, si ajunge la 2. 350 metri altitudine, iar un grup de pasionati l-au parcurs cu bicicletele, facand popasuri si pe cateva varfuri montane spectaculoase. In articol puteti vedea un clip cu excursia, iar aici o fotogalerie si o descriere a micii aventuri de o zi.

Unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa circula prin Romania cu viteza unui personal

Romania e din nou pe lista rusinii. Unul dintre cele mai rapide trenuri din Europa a ajuns sa circule la noi cu viteza unui personal. Recordul negativ a fost atins de trenurile Intercity care merg in tara noastra.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna: minus 2,7 grade in Covasna. Vezi prognoza meteo

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat in judetul Covasna, la intorsura Buzaului, unde termometrele au indicat, marti dimineata, la ora 05:30, minus 2,7 grade. O noapte la fel de.

Mariana Gheorghe, directorul general executiv al Petrom, in topul celor mai influente femei din lume

O romanca se afla in topul celor mai influente femei din lume, realizat de cunoscuta revista Fortune. Mariana Gheorghe, directorul general al Companiei OMV Petrom, a ocupat locul 32, din 50 de locuri. Sub.

Mariana Gheorghe, CEO Petrom, prima romanca in Topul Fortune al celor mai puternice femei din lumea businessului

Mariana Gheorghe, femeia din spatele celei mai mari companii din Romania, Petrom, a fost inclusa in elita mondiala a oamenilor de afaceri. CEO-ul Petrom a debutat pe locul 32 in clasamentul Fortune al celor mai p.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )