Libnet.ro
UNICEF

16:30

Voltaj s-a calificat in finala EUROVISION

Antena3 Antena3,
Voltaj s-a calificat in finala EUROVISION

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din. continuă pe Antena3

Romania s-a calificat in finala Eurovision

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision, dupa prima semifinala a concursului cantecului european, ce a avut loc marti, la Wiener Stadthalle, anunta Agerpres.

Trupa Voltaj s-a CALIFICAT in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei, informeaza Mediafax.

Trupa Voltaj s-a calificat in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei.

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision (VIDEO)

Romania s-a calificat, marti, la finala Eurovision, fiind reprezentanta de trupa Voltaj, informeaza Agerpres. Prima semifinala a concursului cantecului european a avut loc la Wiener Stadthalle, in Viena. in.

Cum a reactionat Calin Goia dupa ce s-a calificat in finala Eurovision

Calin Goia, alaturi de colegii lui din trupa Voltaj, au jubilat de fericire aseara dupa ce au aflat ca s-au calificat in finala Eurovision. Iata ce a declarat artistul.

Voltaj, in finala Eurovision, desi au avut cea mai trista prestatie! VIDEO

Voltaj s-a calificat in finala Eurovision, in ciuda faptului ca au avut cea mai trista aparitie in semifinala, din punctul de vedere al punerii in scena a piesei. Iata cine a mai trecut de votul publicului si al juriului de specialitate.

Calin Goia, dupa calificarea in finala Eurovision: Suntem foarte fericiti. Daca ne-ati votat inseamna ca ne-ati sustinut mesajul

Solistul trupei Voltaj, Calin Goia, s-a declarat fericit de calificarea in finala Eurovision, fiind de parere ca votul dat reprezinta o sustinere a mesajului piesei De la capat, informeaza Agerpres. Suntem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )