Libnet.ro
UNICEF

09:15

De ce nu vom avea voie sa iesim din case dupa ora 23:00. Raed Arafat explica punct cu punct noile restrictii

Adevărul Adevărul,
De ce nu vom avea voie sa iesim din case dupa ora 23:00. Raed Arafat explica punct cu punct noile restrictii

Romania intra in carantina partiala, de luni, 9 noiembrie. Dupa ora 23. 00 se poate iesi din casa doar cu declaratie pe propria raspundere, scolile trec in regim online, magazinele se inchid mai devreme, iar masca sanitara devine obligatorie peste tot in Romania, in spatiile deschise. Seful DSU, Raed Arafat, a explicat intr-o conferinta de presa de ce au fost luate aceste masuri. continuă pe Adevărul

TATARU: Nu cred ca vom avea un lockdown pana la alegeri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu crede ca vom avea o inchidere totala a activatilor ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus si considera ca putem inca sa evitam chiar si carantinarea unor localitati, daca ne protejam de infectare, relateaza Agerpres.

VIDEO Tataru: Din 5 sau 6 noiembrie vor ajunge in UPU primele teste rapide pentru COVID-19 Nu cred ca vom avea lockdown

Incepand din 5 sau 6 noiembrie vor ajunge la unitatile de primiri urgente ale spitalelor testele rapide pentru COVID-19, fiind vorba despre 43. 000 de teste care vor fi distribuite in prima faza, a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca astfel se va reduce aglomeratia din UPU, pentru ca pacientii vor putea primi rapid rezultatele testului, iar in functie de acesta vor fi distribuiti in spitale.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare, a fost retinut la Chisinau, dupa retragerea cetateniei

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie si caruia presedintele Republicii Moldova i-a retras ieri cetatenia, a fost retinut la Chisinau, relateaza Jurnal. md.

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca fostului deputat PSD Cristian Rizea, fugit din tara dupa condamnare

Presedintele Republicii Moldova i-a retras cetatenia lui Cristian Rizea, fost deputat PSD, fugit din tara dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial al R. Moldova. Spovedania lui Cristian Rizea. Condamnat penal, fostul pesedist de varf acuza grupul de la Monaco care fura Romania.

Raed Arafat: Vom avea cresteri continue pana ajungem la un platou Fiecare individ sa actioneze responsabil Noi nu am inchis tot, ci doar activitatile in care era riscul mai mare (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit vineri, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus din Romania si despre noile masuri si restrictii ce vor intra in vigoare.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Nu cred ca vom avea un lockdown pana la alegerile parlamentare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri,intr-o conferinta de presa organizata la Sibiu, ca nu crede ca se va impune carantina nationala pana la alegerile parlamentare. din 6.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )