Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

TATARU: Nu cred ca vom avea un lockdown pana la alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TATARU: Nu cred ca vom avea un lockdown pana la alegeri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu crede ca vom avea o inchidere totala a activatilor ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus si considera ca putem inca sa evitam chiar si carantinarea unor localitati, daca ne protejam de infectare, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Tataru: Din 5 sau 6 noiembrie vor ajunge in UPU primele teste rapide pentru COVID-19 Nu cred ca vom avea lockdown

Incepand din 5 sau 6 noiembrie vor ajunge la unitatile de primiri urgente ale spitalelor testele rapide pentru COVID-19, fiind vorba despre 43. 000 de teste care vor fi distribuite in prima faza, a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca astfel se va reduce aglomeratia din UPU, pentru ca pacientii vor putea primi rapid rezultatele testului, iar in functie de acesta vor fi distribuiti in spitale.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Nu cred ca vom avea un lockdown pana la alegerile parlamentare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri,intr-o conferinta de presa organizata la Sibiu, ca nu crede ca se va impune carantina nationala pana la alegerile parlamentare. din 6.

TATARU: Miercuri vom avea finalizata platforma digitala Corona-Forms

Platforma Corona-Forms dezvoltata de Ministerul Sanatatii si STS, prin intermediul careia rezultatele venite de la laborator vor ajunge simultan la pacient si la DSP, va fi finalizata miercuri, urmand sa devina functionala, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )