Libnet.ro
UNICEF

14:16

Nu vom mai plati decat taxele care pot fi achitate online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu vom mai plati decat taxele care pot fi achitate online

Programul Start Up Nation urmeaza sa fie aprobat in Parlament Taxele care nu pot fi achitate online nu vor mai fi platite deloc, a anuntat, ieri, Ilan Laufer, secretar de stat in cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA), mentionand ca, pana pe 2 decembrie 2018, toate platile catre stat ar urma sa fie facute online. Aceasta masura face parte din programul ministerului de resort de debirocratizare, a adaugat oficialul, precizand ca, dupa ce au fost eliminate cele 102 taxe, autoritatile intentioneaza sa ajunga la un numar de doar 50 de taxe. Printre altele, domul Laufer a prezentat, in amanunt, Programul Start Up Nation, primii bani pentru antreprenorii care vor adera la acesta urmand sa ajunga la beneficiari in luna august. continuă pe Ziarul Bursa

Viteza 5G va fi mai mica decat cea care va fi promisa, dar va schimba lumea

Despre retelele 5G, viteza 5G si beneficiile pe care le va aduce noua tehnologie de transfer de date am vorbit de nenumarate ori, dar trecand peste aspectele ce tin de orase inteligente, masini autonome si Internet of Things, utilizatorii obisnuiti vor.

Viteza 5G va fi mai mica decat cea care va fi promisa, dar va schimba lumea

Despre retelele 5G, viteza 5G si beneficiile pe care le va aduce noua tehnologie de transfer de date am vorbit de nenumarate ori, dar trecand peste aspectele ce tin de orase inteligente, masini autonome si Internet of Things, utilizatorii obisnuiti vor sa stie care va fiviteza internetului5G oferit de operatori, nu cea care va fi [].

Anunt important pentru romani! Taxele care nu pot fi achitate online nu vor mai fi platite deloc

Pana pe 2 decembrie 2018 toate platile catre stat ar urma sa fie facute online. Masura face parte din programul ministerului de resort de debirocratizare, a spus, miercuri, Ilan Laufer, secretar de.

Gafa vestimentara uriasa a unei vedete de la Hollywood. Fanii au vazut mai mult decat sperau vreodata - FOTO

Debby Ryan, fosta vedeta a Disney Channel a aratat mai mult decat ar fi vrut, pe covorul rosu la o petrecere a revistei Marie Claire. Pentru actrita de 23 de ani ar fi putu fi chiar o miscare .

CONCURS. incepe competitia interjudeteana Profu de mate, la care pot participa elevii din clasele II-VIII

Elevii din ciclul primar si ciclul gimnazial pot participa, gratuit, la concursul Profu` de mate, care incepe in 11 mai, ora 08. 00, si se incheie in 17 mai, la ora 20.

Viata amoroasa a politicianului Take Ionescu: la 60 de ani s-a indragostit de o femeie cu 33 de ani mai tanara decat el

Take Ionescu si-a pierdut capul, la varsta de 60 de ani, pentru o femeie mai tanara cu 33 de ani. Pentru pasiunea fulgeratoare care l-a lovit la batranete, marele om politic a fost la un pas sa-si compromita cariera.

Utile:Regleaza-ti glicemia cu fasole verde; Cum te ajuta namolul la cresterea imunitatii; Cum se prepara cafeaua oparita si de ce este mai sanatoasa decat cea fiarta

Dulceata de papadie, un remediu natural pentru bolile de ficat. Papadia este recomandata si pentru problemele hormonale. Remedii naturale care vindeca refluxul esofagian. Daca ai reflux esofagian si ai probleme cu greutatea, cel mai bine ar fi sa incerci sa.

Radu Banciu, despre gratiere: Spitalele nu sunt mai importante decat puscariile? Scolile nu se europenizeaza in Romania? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre proiectul legii gratierii care a trecut prin vot de Comisia Juridica a Senatului si a comentat afirmatiile parlamentarilor care.

63,71% din profesorii care au sustinut definitivatul au promovat. Notele au fost mai mici decat anul trecut

63,71 la suta din candidatii care au dat anul acesta definitivatul in invatamantul preuniversitar au obtinut medii peste 8 dupa proba scrisa a examenului national, inainte de solutionarea contestatiilor. Dintre cei 3. 335 de candidati, 34 au obtinut media zece, au anuntat, marti, oficiali din Ministerul Educatiei.

Scandalurile care pot influenta alegerea presedintelui PNL: La Sighetu Marmatiei, liberalii au ales doi presedinti de organizatie locala. Alegerea lui Falca de la Arad, contestata, pe motiv ca ar fi incalcat statutul

Alegerile din filialele PNL au provocat mai multe scandaluri. Contestatiile pot influenta inclusiv congresul pentru alegerea noului presedinte al formatiunii, prin schimbarea numarului de delegati.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3549 seconds )