Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vom trece printr-o criza economica la nivel global? Vesti bune de la analistii financiari

Playtech Playtech,
Vom trece printr-o criza economica la nivel global? Vesti bune de la analistii financiari

Mahathir Mohamad, fostul premier care a condus recuperarea Malaeziei de la criza financiara din Asia din 1997, se asteapta ca actuala pandemie de coronavirus sa loveasca si mai tare asupra economiei globale. Vom trece printr-o criza economica la nivel global Mahathir se alatura altor lideri mondiali pentru a avertiza ca impactul virusului poate fi mai . continuă pe Playtech

Ponta: Criza economica va tine mai mult si va fi dura Liderul Pro Romania recomanda masuri rapide si evitarea greselilor din precedenta criza economica

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a avertizat ca trebuie avuta mare grija de economia Romaniei, in contextul crizei coronavirus, avertizand ca aceasta va fi una dura, iar masurile trebuie luate rapid pentru a nu se repeta greselile din precedenta criza economica.

Fenomen fara precedent, la nivel global. Cum ne salveaza, de fapt, coronavirusul de alte boli

Potrivit Ziarului Financiar, emisiile de carbon generate de sectorul electric au inregistrat cea mai mare scadere din ultimele trei decenii anul trecut, in conditiile in care au folosit tot mai putin carbune. Fenomen fara precedent, la nivel global Un studiu realizat de grupul de cercetare Ember, citat de publicatia The Independent, indica faptul ca electricitatea .

Ghid de supravietuire: Cum poate fi evitata criza economica provocata de pandemie

Un Ghid de supravietuire elaborat de mai multi specialisti in afaceri prezinta cateva trucuri cu ajutorul carora poate fi evitata criza economica de dupa pandemie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )