Libnet.ro
UNICEF

19:00

Se vor inchide sau nu scolile saptamana viitoare din cauza gripei? Raspunsul oferit de Sorina Pintea, in prag de epidemie

B1 B1,
Se vor inchide sau nu scolile saptamana viitoare din cauza gripei? Raspunsul oferit de Sorina Pintea, in prag de epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca ministerul nu va solicita inchiderea scolilor si pentru urmatoare saptamana, decizia fiind a fiecarei unitati de. continuă pe B1

85 de cazuri de gripa in scolile din Bucuresti: Unitatile de invatamant ar putea fi inchise saptamana viitoare

Scoliledin Bucuresti s-ar putea inchide, saptamana viitoare,din cauzagripei. InspectoratulScolaral Municipiului Bucuresti ISMB)a transmis ca pana in prezent exista 85 de.

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara vor fi inchise vineri, 25 ianuarie, din cauza numarului mare de cazuri de gripa, a decis Ministerul Educatiei la recomandarea Ministerului Sanatatii. Decizia a fost luata miercuri, dupa ce.

Petrolistii, in ALERTA din cauza Ordonantei Guvernului: Unele sonde de gaz ar putea fi inchise, iar taxele incasate de stat vor scadea cu pana la 60% din cauza OUG 114. RUSII, SINGURII AVANTAJATI!

Modificarile pe politica fiscal-bugetara ii pune in garda pe petrolisti. Asociatia Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA)atrage atentia ca unele sonde de gaz ar putea fi.

Scolile vor fi nchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa. Decizia a fost luata de Ministerul Educatiei, la recomandarea Ministerului Sanatatii. Este vorba despre toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara. Scolile vor fi inchise si joi, cand profesorii au zi libera 24 ianuarie). Decizia a fost luata dupa ce specialistii Institutului National de Sanatate Publica au declarat a doua saptamana cu caracter epidemic. in cazul in care va urma si a treia saptamana cu caracter epidemic, in Romania va fi declarata epidemie de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a urcat miercuri la 34.

Mai multe gradinite cer suspendarea cursurilor din cauza gripei

85 de cazuri de gripa au fost raportate ieri de unitatile de invatamant din Capitala. Conducerile mai multor gradinite cer suspendarea cursurilor saptamana viitoare la unele grupe. Exista.

Parlamentul European se asteapta sa inceapa procedura de ratificare a acordului privind Brexitul saptamana viitoare

Parlamentul European se asteapta ca saptamana viitoare sa inceapa procedura de ratificare a acordului privind Brexitul negociat cu Londra, au anuntat parlamentarii marti, scrie Reuters.

Tudorel Toader: Guvernul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat ca Executivul va adopta saptamana viitoare o Ordonanta de Urgenta privind modificarea conditiilor legii recursului compensatoriu.

Diana Ghisoiu a murit, la doar 24 de ani, din cauza meningitei. Care sunt simptomele acestei boli crunte

Diana Ghisoiu a murit, la doar 24 de ani, din cauza meningitei. Care sunt simptomele acestei boli crunte. Citeste mai mult pespynews. ro .

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 36

Bilantul mortilor din cauza gripei creste alarmant. 36 de romani au fost ucisi pana acum, anunta INSP. Ministrul Sorina Pintea a anuntat ca INSP va prezenta, marti, o situatie a cazurilor din gripa la.

10YearsChallenge Romnia, de la unul dintre pionierii vaccinarii anti-HPV, la tara n care cinci femei mor zilnic din cauza cancerului de col uterin

Cinci femei din grupa de varsta 20-50 de ani mor zilnic, in medie, in Romania din cauza cancerului de col uterin, o boala ce poate fi prevenita prin vaccinare. Femei care nu ar trebui sa moara, mame si sotii care lasa in urma alte tragedii, spun medicii consultati de HotNews. ro. in anul 2008, Romania se numara printre primele tari care introducea vaccinarea impotriva HPV - virusul care provoaca boala - simultan, spre exemplu, cu Marea Britanie. 10 ani mai tarziu, suntem tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare mortalitate cauzata de cancerul de col uterin si singura, in afara de Polonia, care nu aloca niciun ban pentru vaccinarea anti-HPV.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3147 seconds )