Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vrancea: Un bust, cel mai probabil din bronz, care il reprezinta pe Vintila I.C. Bratianu a fost descoperit in urma unor sapaturi din curtea unei scoli

Hotnews Hotnews,
 Vrancea: Un bust, cel mai probabil din bronz, care il reprezinta pe Vintila I.C. Bratianu a fost descoperit in urma unor sapaturi din curtea unei scoli

Sapaturile realizate la reteaua de utilitati din curtea unei scoli din Vrancea au dezvaluit o sculptura, cel mai probabil din bronz, care il reprezinta pe Vintila I. Bratianu, prim-ministru al Romaniei in perioada 1927-1928 in urma unor sapaturi la reteaua de utilitati facute in curtea scolii primare din Cotesti, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Descoperire impresionanta facuta in urma unor sapaturi in curtea unei scoli din Vrancea

Un bust, cel mai probabil din bronz, al lui Vintila I. Bratianu, a fost descoperit in judetul Vrancea, in urma unor sapaturi la reteaua de utilitati facute in curtea scolii primare din.

INS: Industria a crescut, in mai, cu un ritm anual de 17,3%, cel mai ridicat din ultimii patru ani

Productia industriala a inregistrat in luna mai o crestere de 17,3% fata de aceeasi luna a anului trecut, cel mai mare avans din aprilie 2013 pana in prezent, in principal datorita avansului inregistrat de industria prelucratoare, arata datele.

Povestea oamenilor care traiesc cel mai mult din Caraibe. Care le este planul de viata

Nicoya, o peninsula care face parte din Costa Rica, se numara printre zonele albastre ale lumii. Pe langa dieta sanatoasa si miscare fizica, multi dintre peninsulari ating varste inaintate si datorita asa-zisului plan de vida.

Romania in UE: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene UE) care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

UMILINTELE cel mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

Luminita Hutupan Dinu, fostul mare portar al Romaniei, s-a saturat de umilintele la care a fost supusa si se gandeste chiar sa plece din tara, scrie GSP. Cel mai bun portar de handbal din lume,.

Cel mai tare cazino online din lume s-a lansat legal si in Romania!

De cateva zile, ONJN a autorizat in Romania cel mai tare cazino online, pe o perioada de 10 ani. Compania proaspat lansata si pe piata din Romania este parte a grupului de firme Novomatic care activeaza in industria.

VIDEO Saber Guardian 2017 - Cel mai amplu exercitiu militar al ultimelor decenii in Romania: Peste 25.000 de militari condusi de SUA se vor antrena in Romania, Bulgaria si Ungaria

Circa 25. 000 de militari din 23 de tari aliate NATO si partenere vor participa, in perioada 11-20 iulie, la exercitiul multinational Saber Guardian 2017 SG17), condus de Fortele Terestre ale Statelor Unite din Europa USAREUR), care se va desfasura pe teritoriile Bulgariei, Romaniei si Ungariei. Seria de exercitii militare vor consemna cel mai amplu astfel de eveniment din Romania ultimilor decenii.

Cel mai bogat consilier al lui Klaus Iohannis are sase apartamente, din care unul in New York

Declaratiile de avere actualizate recent pe site-ul Administratiei Prezidentiale arata ce apartamente, terenuri sau depozite bancare au consilierii presedintelui Klaus Iohannis. Astfel, cel mai bogat consilier este.

La 8 ani castiga pe ora mai mult de 3 salarii minime pe economie: Cine e cel mai tanar om de afaceri din lume

Junior Wyatt, un copil de doar 8 ani, a reusit sa castige 13. 000 de lire sterlie pe luna vanzand oua. El este cel mai tanar antreprenor din Marea Britanie si si-a inceput afacerea cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )