Libnet.ro
UNICEF

21:00

UE vrea ancheta privind violentele din Odesa

România Liberă România Liberă,
UE vrea ancheta privind violentele din Odesa

Inaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Catherine Ashton, a solicitat sambata o ancheta independenta care sa identifice vinovatii de violentele de vineri de la Odesa, soldate cu peste 40 de morti. Ea a facut un apel la retinere pentru ca situatia sa nu se degradeze, transmite AFP, conform Agerpres. continuă pe România Liberă

Serviciul de Securitate al Ucrainei ii acuza pe fosti demnitari ai lui Ianukovici de finantarea revoltelor din Odesa

Serviciul de Securitate al Ucrainei SBU ) il acuza pe fostul prim-ministru, Sergiy Arbuzov, si pe fostul viceprim-, Oleksandr Klymenko, de finantare revoltelor din Odesa, care au avut loc pe 2 mai, care s-au soldat cu moartea a cel putin 46 de persoane, anunta Kyivpost.

Cel putin trei morti in violentele din orasul ucrainean Odesa

Cel putin trei persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite in confruntarile izbucnite in orasul ucrainean Odesa intre grupuri proruse si proeuropene, anunta politia locala, citata de AFP. Trei.

Kievul vrea referendum privind unitatea teritoriala a tarii, pe 25 mai

Guvernul ucrainean intentioneaza sa organizeze un referendum privind unitatea teritoriala a tarii in aceeasi zi cu alegerile prezidentiale din 25 mai, anunta cotidianul spaniol, El Mundo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )