Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vrea sa fie bine pazit! Un rom din Romania si-a instalat cortul langa sediul unei sectii de Politie din Londra

Antena3 Antena3,
Vrea sa fie bine pazit! Un rom din Romania si-a instalat cortul langa sediul unei sectii de Politie din Londra

Un rom din Romania face valva la Londra dupa ce si-a instalat cortul chiar langa sediul unei sectii de Politie din centrul metropolei. Presa locala a publicat fotografii in care adapostul improvizat de. continuă pe Antena3

Antonescu, provocat la dezbatere de feministele din Romania. Ce a declarat seful Senatului.

Feministele din Romania isi exprima surprinderea fata de declaratiile presedintelui liberal Crin Antonescu si il provoaca la o dezbatere privind rolul feminismului si problemele cu care se confrunta romancele, se arata intr-un comunicat remis, luni, redactiei. Seful Senatului a declarat, vineri, la reuniunea Organizatiei de Femei a PNL, ca isi doreste sa fie femeie, insa detesta feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia. In acest context, Societatea de Analize .

80% dintre IP-urile infectate din Romania in prima jumatate a acestui an foloseau Windows XP/2000, atentioneaza expertii CERT-RO/Mai sunt 7 luni pana cand Microsoft va retrage suportul tehnic pentru Windows XP

Peste 80% din adresele IP Internet Protocol) din Romania compromise in prima jumatate a acestui an, ce fac parte din retele botnet, ruleaza sisteme de operare Windows XP/2000, a declarat miercuri Dan Dofan, directorul tehnic al CERT-RO Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica). Declaratia a fost facuta intr-o conferinta Microsoft, care a atentionat ca pe 8 aprilie 2014 inceteaza suportul tehnic pentru Windows XP, sistem de operare lansat in urma cu 12 ani si utilizat inca pe aproximativ unul din trei PC-uri din Romania conform StatCounter).

O catastrofa data uitarii. Aproape 1.000 de oameni au murit, in urma celui mai grav accident feroviar din Romania

Cel mai grav accident feroviar din Romania a avut loc in anul 1917, in plina desfasurare a Primului Razboi Mondial. Aproape o mie de suflete au pierit la data de 13 ianuarie, in Gara Ciurea. Trenul, format din.

Business Report: Grupa mica de lux a Capitalei, afacere de 2 mil. euro pe an; Sistemul penitenciar din Romania: Cat costa un detinut si de ce nu munceste; Afaceri 45 de firme pe zi au intrat in insolventa in primele sapte luni ale acestui an

E oficial: Romania poate exporta produse din carne de porc in China. Romania si China au semnat astazi un Memorandum de Intelegere privind sanatatea animala si siguranta alimentelor, care va oferi fermierilor si producatorilor. Paradisul imobiliar din Romania a sedus investitorii israelieni. Majoritatea au sfarsit insa rau. Paradisul imobiliar din Romania dinainte de criza a sedus investitorii imobiliari. Acestia, la randul lor au reusit sa seduca bancile, iar unii chiar si.

CLUJ. Prima celula de criza din Romania pentru copiii cu ADHD. Peste 220. ...

Tratamentul pentru ADHD presupune in egala masura metode psihologice si medicamentoase. Cluj-Napoca va avea prima celula de criza din Romania pentru copiii care sufera de ADHD, o afectiune care a fost recunoscuta relativ recent drept boala. Celula de criza va fi compusa din medici, psihologi, psihiatri si din sociologi, precum si din parintii copiilor care sufera de aceasta maladie. Celula de criza va acorda sprijin parintilor si copiilor care sufera de aceasta afectiune, potrivit HYPERLINK .

Comisia Europeana a decis asta despre o banca din Romania. Va fi VANDUTA

Comisia Europeana a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, care presupune, printre altele, vanzarea subsidiarei Millennium Bank din Romania, potrivit presei portugheze, care citeaza un anunt al.

Trei organizatii feministe din Romania dezaproba declaratiile facute de Crin Antonescu la o intalnire a organizatiei femeilor liberale: Detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia

Trei organizatii care apara drepturile femeilor din Romania dezaproba declaratiile facute de liderul PNL, Crin Antonescu, in cadrul unei intalniri a organizatiei femeilor liberale care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru ca imi pare ca risca sa desfigureze femeia. Cred cu conservatoare modestie ca Dumnezeu ne-a creat diferiti cu egala splendoare dumnezeiasca si ceea ce are mai pretios femeia este tocmai ceea ce face diferenta in raport cu barbatul. Deseori, deseori, sunt invidios pe dumneavoastra sau regret ca nu sunt femeie [. ], le-a spus Antonescu femeilor liberale.

STUDIU. 90% din intreprinzatorii mici si mijlocii din Romania se autofinanteaza Mai bine ...

In ciuda declaratiilor pompoase facute de bancheri, care afirma ca se concentreaza pe finantarea mediului de afaceri, IMM-urile din Romania fac rost de bani tot de la rude sau prieteni, ori se autofinanteaza, in conditiile in care contractarea unui credit continua sa fie o adevarata aventura. 91,27% din intreprinderile mici si mijlocii din Romania se autofinanteaza, spune Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania .

(P) La Voluntari, primul spital crestin din Romania

Ingrijirea paliativa sau hospice este un concept aproape necunoscut in Romania si se refera la un tip de ingrijire complexa, activa si intensiva, care promoveaza atat calitatea vietii bolnavilor, cat si.

S-a dat startul Festivalului Enescu- cel mai mare festival cultural din Romania.

Editia 2013 a Festivalului International George Enescu a debutat duminica seara, cu un concert grandios, intr-o Sala Mare a Palatului devenita mult prea mica pentru setea de cultura a melomanilor veniti in numar impresionant din toata tara, ba chiar si din strainatate. In concertul inaugural a evoluat prestigioasa orchestra Staatskapelle Berlin, avandu-l la pupitru pe maestrul Daniel Barenboim. Solist a fost faimosul pianist roman Radu Lupu, care a interpretat Concertul nr. 4 pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )