Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vremea rea a facut prapad in tara. Trei copii au fost gasiti morti dupa potopul din judetul Prahova

Antena3 Antena3,
Vremea rea a facut prapad in tara. Trei copii au fost gasiti morti dupa potopul din judetul Prahova

Vremea rea a facut prapad in tara. Ploile torentiale care au cazut in ultima vreme, in judetul Prahova, au inundat zeci de gospodarii, iar peste 100 de oameni au fost evacuati. Patru copii cu . continuă pe Antena3

Vremea a facut prapad in tara. Trei oameni au ajuns la spital din cauza furtunilor puternice

Trei oameni au fost raniti si au ajuns la spital, dupa ce furtuni puternice au lovit nord-vestul tarii, iar in Salaj si in Maramures a plouat cu bulgari de gheata. in premiera pentru Romania,.

Klaus Iohannis, reactie dupa ce trei copii au fost omorati de viitura in judetul Prahova, iar un alt micut este dat disparut

Presedintele Iohannis reactioneaza dupa cumplita tragedie petrecuta vineri in localitatea Sangeru, acolo unde patru copii au fost inghititi de o viitura. Trei au murit, altul inca nu a fost.

UPDATE Trei copii au luat foc dupa ce au aprins trei rezervoare auto gasite pe un maidan

Trei copii, cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani din orasul Negresti, judetul Vaslui, au suferit arsuri dupa explozia unui recipient cu benzina.

Ministrul Carmen Dan a transmis public condoleante familiei care si-a pierdut trei copii, luati de viitura

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis public condoleante familiei care si-a pierdut trei copii, luati de viitura, in judetul Prahova si a declarat ca fortele de interventie, dar si voluntarii fa.

in drum spre Catedrala Sfantul Iosif Papa Francisc a binecuvantat trei copii, pe care i-a sarutat pe crestet

Papa Francisc a mers spree Catedrala Romano-Catolica Sfantul Iosif, pentru a oficia Sfanta Liturghie, cu papamobilul, cu viteza extrem de redusa. Suveranul Pontif a salutat multimea si a binecuvantat trei copii pe care i-a sarutat pe crestet.

Caz dramatic in Vaslui. Trei copii au luat foc in urma unei explozii provocate chiar de ei

Trei copii, cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani, se jucau pe strada, in orasul Negresti, judetul Vaslui, iar la un moment dat unul dintre ei a gasit niste rezervoare auto dezafectate. Copiii s-au gan.

VREMEA. Un ciclon mediteranean aduce potopul in Romania. in ce zone va veni vremea rea

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie vomavea parte si in luna iunie. Mai mult, un nou front ciclonic dinspre Marea Mediteraneana care va aduge fenomene.

Iohannis: Tragedia din Prahova, unde patru copii au fost luati de viituri, un puternic semnal de alarma ca este urgenta nevoie de strategii pentru a preveni efectele fenomenelor meteo extreme

Presedintele Klaus Iohannis spune ca tragedia din Prahova, unde trei copii au murit luati de viituri, iar un al patrulea este dat disparut, reprezinta un puternic semnal de alarma ca este urgenta nevoie de strategii pentru a preveni, pe cat posibil, efectele fenomenelor meteo extreme si de planuri de actiune imediata atunci cand au loc astfel de evenimente climatice extraordinare.

UPDATE Unul dintre copiii luati de viitura in Prahova a murit; alti trei copii sunt cautati

O fetita de 3 ani a murit, vineri, fiind vorba de unul dintre cei patru copii luati de viitura in localitatea Sangeru, din judetul Prahova. Primarul comunei a declarat pentru Mediafax ca apa i-a luat pe cei patru copii si pe mama lor cu tot cu casa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )