Libnet.ro
UNICEF

08:15

VREMEA in urmatoarele doua saptamani. Temperaturile scad brusc cu 10 grade. Aer polar

Antena3 Antena3,
VREMEA in urmatoarele doua saptamani. Temperaturile scad brusc cu 10 grade. Aer polar

VREMEA se schimba radical in urmatoarele zile, potrivit estimarilor meteorologilor de la ANM. Temperaturile vor scadea brusc. BANAT Temperatura aerului va scadea semnificativ, de la medii ale valorilor termice. continuă pe Antena3

PNL depune motiunea de cenzura, in urmatoarele doua saptamani. Rares Bogdan: Tariceanu, mai critic la adresa PSD decat Malin Bot, Cristi Dide si Marian Ceausescu. Sa o voteze si el, si Ponta, si Hunor (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, in direct pe B1TV, ca liberalii vor depune motiunea de cenzura, in urmatoarele doua saptamani. Eurodeputatul a precizat ca formatiunea din care face.

Val de aer polar peste Romania. Temperaturile scad brusc

Un val de aer polar vine deasupra Romaniei, incepand cu saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea chiar si cu 10 grade in unele regiuni. O masa de aer rece, care a afectat deja zona de nord a tarii,.

Premierul Dancila pleaca in America si lasa tara de izbeliste, in plina criza politica, timp de doua saptamani

Informatia vine de la Digi 24, inca sper ca premierul isi va anula proiectata vizita in America. Conform informatiilor obtinute de Digi 24, premierul si-a anuntat partidul ca se amana toate planurile de rezolvare a crizei politice cu doua saptamani, pentru a pregati si efectua o vizita in SUA, la invitatia Camerei de Comert Romano-Americane. Ca tara se afla in plina criza politica, nu conteaza pentru domnia sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3003 seconds )