Libnet.ro
UNICEF

11:15

Wall-Street.ro organizeaza retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wall-Street.ro organizeaza retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Cotidianul de afaceri Wall-Street. ro organizeaza in aceasta toamna prima editie a conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an. continuă pe Wall-Street Ro

Fondatorul Clever Taxi vine la Start-Up Wall-Street Cum arata revolutia mobila din taximetrie

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, 24 iulie, cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora.

O vacanta altfel: cele mai tari camere de hotel sub cerul liber

Daca anul acesta vrei sa faci ceva special in vacanta, ia in calcul o unitate de cazare altfel. Wall-Street. ro iti prezinta sapte variante de cazare in aer liber, in locuri pe care nu trebuie sa le ratezi, potrivit The Telegraph .

Muzeul Taranului Roman a primit certificatul de excelenta din partea TripAdvisor

Muzeul National al Taranului Roman a primit certificatul de excelenta din partea TripAdvisor, unul dintre cele mai mari site-uri de promovare turistica, potrivit unui comunicat de presa.

Cat de importante sunt strategiacultura organizationala? Ne spune un consultant cu 14 ani de experienta

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. ro. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri, 24 iulie, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea.

Zece secrete pe care un dezvoltator de jocuri nu ti le va spune niciodata

Cati dintre pasionatii de gaming stiu cu adevarat ce inseamna munca din spatele realizarii unui joc? Intr-o industrie de miliarde de dolari, Wall-Street. ro a stat de vorba de trei dezvoltatori de jocuri prezenti cu studiuri si in Romania in incercarea.

Marile banci de pe Wall Street au ajuns sa castige ca inainte de criza

Profiturile marilor banci de pe Wall Street au revenit la nivelurile anterioare crizei, JP Morgan, Citigroup, Bank of America, Goldman Sachs si Morgan Stanley raportand pentru trimestrul al doilea profituri nete cumulate de 17,6 miliarde de dolari,.

Top 5: Cele mai avantajoase credite ipotecare in lei si euro

Dobanzile tot mai mici pentru creditele garantate cu ipoteca in moneda nationala promovate de unele dintre cele mai mari banci incep sa se faca remarcate, reiese din centralizarea realizata de analistii Finzoom. ro , serviciu online de comparatie a.

Test Drive Wall-Street: Peugeot 3008 HYbrid4, consum extraurban in oras

Peugeot 3008 HYbrid4, lansat in primavara 2012, este primul hibrid diesel din lume care a intrat in productie de serie si dispune de 200 CP, furnizati de un motor diesel de 2 litri 163 CP si un motor electric de 37 CP. Cele doua motoare.

Casa Rusu deschide un magazin propriu la Constanta si tinteste vanzari de 3 mil. euro

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide pe 25 iulie un nou magazin propriu in Constanta.

Casa Rusu deschide un magazin propriu la Constanta si tinteste vanzari de 3 mil. euro

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide pe 25 iulie un nou magazin propriu in Constanta.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )