Libnet.ro
UNICEF

12:30

Wall Street, scadere in absenta unui acord la Washington

Hotnews Hotnews,
 Wall Street, scadere in absenta unui acord la Washington

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de marti, investitorii fiind nelinistiti de apropierea termenului limita pentru ridicarea plafonului indatorarii Statale a SUA: Dow Jones a pierdut 0,88 %, iar Nasdaq 0,56 %. continuă pe Hotnews

Cristian Badea, unul dintre creierele companiei Avangate, vine la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la.

Washington Post: Agentia americana NSA colecteaza sute de milioane de liste de contacte transmise prin e-mail

Agentia americana de informatii NSA colecteaza sute de milioane de liste de contacte ale americanilor transmise prin e-mail sau prin mesageria instant, relateaza Washington Post, citand documente ale fostului consultant NSA Edward Snowden.

Wall Street resista, in pofida absentei unui acord pe buget la Washington

Bursa de la New York a incheiat in crestere luni, pentru a treia sedinta consecutiv, in pofida ingrijorarilor legate de o posibila intrare in incapacitate de plata a Statelor Unite in lipsa unui acord privind plafonul datoriei: Dow Jones a castigat 0,42%, iar Nasdaq 0,62%, transmite AFP.

Ratingul SUA ar putea fi retrogradat: Economia americana este foarte bolnava!

Agentiile de evaluare financiara ar putea retrograda ratingul Statelor Unite cel mai devreme marti, 15 octombrie, in lipsa unui acord de majorare a plafonului datoriilor, a avertizat liderul majoratatii din Senat, democratul Harry Reid, relateaza CNBC.

Tratatul de securitate intre SUA si Afganistan progreseaza, insa nu este finalizat

Presedintele Hamid Karzai si secretarul de Stat John Kerry au ajuns la o intelegere privind prezenta militara americana in Afganistan dupa 2014, insa au declarat sambata ca finalizarea unui acord nu s-a realizat din cauza problemei imunitatii.

Dupa 9 luni, Cristian Herghelegiu paraseste Elefant.ro: a aparut o oportunitate excelenta!

Cristian Herghelegiu, CEO al Elefant. ro, si-a dat demisia din cadrul retailerului online Elefant. ro. El a explicat pentru Wall-Street. ro decizia luata prin faptul ca a aparut o alta oportunitate excelenta cand o sa aflati, o sa va dati.

Topul domeniilor in care lucreaza cei mai multi romani

Romania are oficial peste 5,13 milioane de salariati si peste 5,6 milioane de contracte individuale de munca active, inregistrate de catre 470. 000 angajatori. Wall-Street. ro iti prezinta topul domeniilor in care sunt angajati cei mai multi romani,.

Cele mai apreciate 10 afaceri romanesti la inceput de drum

Wall-Street. ro sustine activ antreprenoriatul romanesc si, din pozitia unuia dintre cele mai citite publicatii de afaceri, cum putem face acest lucru mai bine decat a scrie despre ele si a le face cunoscute? Iata 10 dintre cele mai comentate si.

TOP 10 tari in care e cel mai usor sa dezvolti un business. Pe ce loc este Romania

Wall-Street. ro va prezinta tarile in care este cel mai usor sa dezvolti o afacere, dar si unde se afla Romania intr-un clasament cu 185 de state, potrivit raportului Doing Business, realizat de Banca Mondiala.

Pasiunea saptamanii: Mama, vreau sa ma fac parasutista!

Un nou moment special pregatit de Urmeaza-ti Pasiunea si Wall-Street. ro in rubrica saptamanala Descopera-te!.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )