Libnet.ro
UNICEF

01:05

WIKILEAKS: Consulatul SUA din Frankfurt, BAZA CIA pentru spionaj cibernetic in Europa si Asia

B1 B1,
WIKILEAKS: Consulatul SUA din Frankfurt, BAZA CIA pentru spionaj cibernetic in Europa si Asia

Agentia Centrala de Informatii din SUA CIA) foloseste Consulatul american din orasul german Frankfurt pentru dezvoltarea unor softuri de spionaj si pentru lansarea de atacuri cibernetice in Europa, Orientul. continuă pe B1

WikiLeaks: Consulatul SUA din Frankfurt este folosit de CIA pentru interceptarea comunicatiilor in Europa si Asia

Agentia Centrala de Informatii CIA) a Statelor Unite foloseste Consulatul SUA din orasul german Frankfurt pentru dezvoltarea unor softuri de spionaj si pentru lansarea de atacuri cibernetice in Europa, Orientul Mijlociu si China, sustine WikiLeaks.

WikiLeaks: Am publicat secretele prin care CIA patrunde in computerul tau

WikiLeaks a publicat marti 8761 documente care se spune ca provin de la Centrul CIA pentru Cyber Intelligence si care se axeaza pe detaliile interne ale efortului de spionaj cibernetic al agentiei americane. in plus, din documente ar reiesi s-a implicat si-n alegerile prezidentiale din Franta.

OMV vinde divizia Petrol Ofisi din Turcia catre Vitol pentru 1,37 miliarde de euro

Grupul austriac OMV a convenit vanzarea integrala a diviziei sale din Turcia, OMV Petrol Ofisi, catre VIP Turkey Enerji AS, subsidiara grupului Vitol Investment Partnership Ltd, in cadrul unei tranzactii cu o valoare totala de 1,368 miliarde de euro, potrivit unui comunicat al grupului cu sediul la Viena.

Fostul guvernator al Bancii Nationale din Republica Moldova, arestat pentru coruptie

Leonid Talmaci, fostul Guvernator al Bancii Nationale a Republicii Moldova, timp de 18 ani, a fost retinut aseara, relateaza http://bit. ly/2m77yDpDeschide. md. De asemenea, Judecaria Buiucani a aprobat arestarea lui Leonid Talmaci pentru 15 zile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )