Libnet.ro
UNICEF

12:45

Wikipedia: Iisus Hristos, pe primul loc in topul celor mai importante persoane din istoria lumii

Antena3 Antena3,
Wikipedia: Iisus Hristos, pe primul loc in topul celor mai importante persoane din istoria lumii

Iisus Hristos se afla pe primul loc in topul celor mai importante persoane din istoria lumii, urmat de Napoleon si de William Shakespeare, in clasament fiind inclusi si George Washington, dar si Adolf Hitler,. continuă pe Antena3

Lovitura pentru moneda EURO. Yuanul chinezilor a trecut pe locul II in topul celor mai utilizate monede

Moneda nationala a chinezilor, yuanul, s-a plasat pe locul al doilea in topul celor mai folosite monede in comertul international, dupa dolarul american, devansand astfel moneda EURO, scrie Bloomberg. in .

SONDAJ CSCI: Victor Ponta - pe primul loc in topul increderii romanilor in politicieni.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, este personalitatea politica in care romanii au cea mai mare incredere, fiind urmat intr-un top al increderii de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si de presedintele PNL, Crin Antonescu, releva un sondaj CSCI remis duminica AGERPRES. Potrivit sursei citate, dintr-un esantion total de 45%, 42% dintre respondenti au spus ca au incredere in Victor Ponta, 39% in Sorin Oprescu, 28% in Crin Antonescu. Cei trei politicieni sunt urmati in .

Avansul lunar al titlurilor IMP a inceput sa se diminueze

Avansul la luna al actiunilor dezvoltatorului imobiliar Impact Developer and Contractor simbol IMP) s-a mai diminuat, in perioada 5 noiembrie - 5 decembrie, ramanand, insa, in continuare, pe primul loc in topul celor mai bune plasamente, cu un avans de 117,44%, raportat la moneda europeana, potrivit unei analize a ziarului BURSA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )