Libnet.ro
UNICEF

22:30

Wimbledon: Alexandra Cadantu, eliminata in turul intai

România Liberă România Liberă,
Wimbledon: Alexandra Cadantu, eliminata in turul intai

Alexandra Cadantu a fost eliminata ieri, in primul tur de la Wimbledon, dupa ce a fost invinsa cu 6-1, 7-6 de Camila Giorgi. continuă pe România Liberă

Wimbledon: Romanii joaca azi in turul intai la dublu

Florin Mergea, Horia Tecau, Raluca Olaru si Monica Niculeacu debuteaza azi, in turul intai, in probele de dublu masculin si feminin ale turneului de la Wimbledon.

Sorana Cirstea, eliminata de Victoria Duval, in turul intai la Wimbledon

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, de americanca Victoria Duval, in turul intai al turneului de la Wimbledon. Partida.

Wimbledon: Andreea Mitu, eliminata in primul tur

Andreea Mitu a fost eliminata de la Wimbledon , in primul tur. Mitu a pierdut cu 2-6, 1-6, meciul cu Agnieszka Radwanska.

Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata in primul tur/ Partida Andreea Mitu- Radwanska a fost suspendata

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 65 WTA, a ratat, luni, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Partida dintre Andreea Mitu 214 WTA) si Agnieszka Radwanska a fost suspendata din cauza ploii la 4-2 pentru poloneza in primul set. Partida va fi reluata marti. Tot marti va debuta si Simona Halep impotriva braziliencei Teliana Pereira 91 WTA).

Wimbledon: Sorana Cirstea, eliminata de la Wimbledon

Sorana Cirstea a fost eliminata de la turneul de la Wimbledon. Cirstea a fost invinsa, in primul tur, in trei seturi, 4-6,6-3,1-6, de sportiva Victoria Duvai, din Statele Unite ale Americii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )