Libnet.ro
UNICEF

22:45

Wimbledon. Spectatorii care au avut bilete pentru 29 iunie vor primi banii inapoi

România Liberă România Liberă,
Wimbledon. Spectatorii care au avut bilete pentru 29 iunie vor primi banii inapoi

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon au anuntat, joi, ca spectatorii care si-au achizitionat bilete pentru partidele de miercuri, 29 iunie, vor primi inapoi contravaloarea acestora. continuă pe România Liberă

Sanpetru, sarbatorit la 29 iunie. Obiceiuri si traditii

Sfintii Apostoli Petru si Pavel se sarbatoresc, anual, in data de 29 iunie. Cei doi apostoli sunt sarbatoriti impreuna pentru ca au murit amandoi in ziua de 29 iunie a anului 67, in timpul prigoanei crestine declansata de imparatul roman Nero.

Traditii si superstitii la sarbatoarea sfintilor Petru si Pavel. 29 iunie, ziua in care cucii se transforma in soimi, iar femeile nu au voie sa manance mere

Ziua de 29 iunie, in care se sarbatoresc Sfintii Petru si Pavel, marcheaza miezul verii agrare si perioada secerisului. Cei doi apostoli sunt sarbatoriti impreuna pentru ca au murit in aceeasi zi, in anul 67, in timpul prigoanei crestine declansate de imparatul roman Nero.

29 iunie in istorie: Apare primul text in limba romana. Se naste Robert Schuman, fondatorul Uniunii Europene

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 29 iunie .

Horoscop zilnic, 29 iunie 2016. Posibile incurcaturi sentimentale pentru Capricorni

Horoscop zilnic, 29 iunie 2016. Berbecii ii acuza pe cei din jur de propriile esecuri, Capricornii casatoriti au probleme in amor, in timp ce Leii se simt fortati de imprejurari sa faca o alegere care nu le convine.

HOROSCOP 29 iunie. Marte iese din faza retrograda si toata lumea prinde viata

Horoscop maine, 29 iunie. Marte iese din faza retrograda si toata lumea prinde viata. Nativii din toate zodiile vor fi plini de energie si de idei noi, atat in plan profesional, cat si personal. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

MACRO NEWSLETTER 29 iunie 2016

Comenzile industriale noi din Spania si-au temperat declinul anual in aprilie 2016, pana la 0,7%, de la 2,7% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 1,4%, dupa o scadere de 2,5% in luna anterioara.

Fostul sef al CARE-EXIM, judecat pentru cheltuieli nejustificate de 170.000 de euro

Fostul presedinte al CARE-EXIM Romania, Radu Francu, a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat ca a folosit ilegal din bugetul companiei de asigurari a statului suma de 769. 659 de lei, pentru sejururi petrecute de el, ori de apropiati, in locatii exotice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )