Libnet.ro
UNICEF

19:00

HOROSCOP 29 iunie. Marte iese din faza retrograda si toata lumea prinde viata

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 29 iunie. Marte iese din faza retrograda si toata lumea prinde viata

Horoscop maine, 29 iunie. Marte iese din faza retrograda si toata lumea prinde viata. Nativii din toate zodiile vor fi plini de energie si de idei noi, atat in plan profesional, cat si personal. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 29 iunie 2016. Posibile incurcaturi sentimentale pentru Capricorni

Horoscop zilnic, 29 iunie 2016. Berbecii ii acuza pe cei din jur de propriile esecuri, Capricornii casatoriti au probleme in amor, in timp ce Leii se simt fortati de imprejurari sa faca o alegere care nu le convine.

HOROSCOP 28 iunie. Scorpionii se vor confrunta cu o dilema financiara

Horoscop maine, 28 iunie. Scorpionii se vor confrunta cu o dilema financiara, iar Pestii vor lua decizii provocatoare. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 27 iunie. Balantele vor fi laudate de sefi in public

Horoscop maine, 27 iunie. Balantele vor fi laudate de sefi in public, iar Pestii vor trai o iubire de poveste. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 26 iunie. Varsatorii se vor umple de bani

Horoscop maine, 26 iunie. Varsatorii se vor umple de bani, iar Racii si-ar putea gasi perechea. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

BREXIT. FOTO. Marea Britanie, presata sa decida cand iese din UE, in vreme ce 3 milioane de britanici vor un nou referendum

Presedintele PE a propus ca, marti, Marea Britanie sa inceapa procedura de iesire din UE. Si Francois Hollande a remarcat ca Germania si Franta ar trebui sa preia initiativa, dupa referendumul pro-Brexit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )