Libnet.ro
UNICEF

14:00

Windows 10 inregistreaza un numar record de instalari

Playtech Playtech,
Windows 10 inregistreaza un numar record de instalari

Stim deja ca rata de adoptie a Windows 10 a fost extrem de rapida. Se pare ca, in ciuda micilor lipsuri si probleme, sistemul de operare a ajuns sa fie instalat pe mai mult de 50 de milioane de desktop-uri si tablete. Datele StatCounter arata ca, pe plan mondial, cel mai nou sistem de operare [] Windows 10 inregistreaza un numar record de instalari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ucraina: Numar record de bombardamente si trei civili ucisi in ultimele 24 de ore

Trei civili au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei unde autoritatile au denuntat un numar record de bombardamente in pofida armistitiului in vigoare.

De acum va puteti instala oficial Windows 10 pe Mac-uri

Apple a confirmat oficial ca a actualizat setul de utilitare Boot Camp pentru a va permite sa instalati Windows 10 pe Mac-ul vostru fara probleme. De foarte multi ani, sistemele preinstalate cu Mac OS X au inceput sa suporte instalarea nativa de Windows. Astfel, in mod dual boot, puteti pastra fara probleme sistemul de operare [] De acum va puteti instala oficial Windows 10 pe Mac-uri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Windows 10 este instalat pe 50 de milioane de computere si tablete. Cum arata cotele de piata pe plan mondial si in Romania

Windows 10 a ajuns sa fie instalat pe mai mult de 50 de milioane de desktop-uri si tablete, scrie PC World, citand date ale WinBeta. Datele StatCounter arata ca, pe plan mondial, cel mai nou sistem de operare a ajuns la 4%, iar in Romania are 4,3%. Imposibil de spus daca noul sistem este un succes sau un esec, marea miza urmand sa tina de atitudinea companiilor fata de sistem.

Cum trimite Windows 10 informatii despre utilizatori catre Microsoft

Ca orice alt sistem de operare din zilele noastre, Windows 10 comunica constant cu compania din spatele sau. Aceasta este o lista cu cele mai importante date care pleaca catre Microsoft.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )