Libnet.ro
UNICEF

23:00

WTA Bucuresti Open va fi organizat in Romania si in urmatorii patru ani

Hotnews Hotnews,
 WTA Bucuresti Open va fi organizat in Romania si in urmatorii patru ani

Federatia Romana de Tenis a obtinut licenta de a desfasura cel mai mare turneu de tenis din Romania, destinat fetelor, pentru minim 4 ani. Astfel, BRD Bucharest Open, organizat de FRT si Ministerul Tineretului si Sportului, va fi prezent pe terenurile de tenis din Romania pana, cel putin, in 2018. continuă pe Hotnews

Turneul de tenis feminin, BRD Bucharest Open, organizat in Romania pana in 2018

Tenisul feminin romanesc primeste o veste foarte buna, dupa ce Federatia Romana de Tenis a obtinut licenta pentru organizarea BRD Bucharest Open pana in 2018. Turneul de la Bucuresti este primul din circuitul WTA din Romania.

Turneul de tenis WTA Bucharest Open a obtinut licenta pana in 2018

Federatia Romana de Tenis a obtinut licenta de a desfasura cel mai mare turneu de tenis din Romania, destinat fetelor, pentru minim 4 ani. Astfel, Bucharest Open, organizat de FRT si Ministerul Tineretului si Sportului, va fi prezent pe terenurile de tenis din Romania pana, cel putin, in 2018.

Federica Mogherini: UE trebuie sa-si revizuiasca profund relatiile cu Rusia in urmatorii cinci ani

Viitoarea sefa a diplomatiei europene Federica Mogherini a declarat luni, in cadrul unor audieri in Parlamentul European, ca in urmatorii cinci ani in care va ocupa functia de Inalt Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate va incerca sa realizeze o revizuire profunda a relatiilor cu Rusia.

Caz de malpraxis, la Vaslui. O fetita de patru ani, cu laringita, a murit la 40 de minute de la internare

O ancheta la Spitalul Municipal Husi a fost pornita de politie dupa ce o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, decesul subit al copilei fiind considerat de conducerea spitalului drept un eveniment absolut nefericit.

CM Gimnastica (f): Romania, locul patru in concursul pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a incheiat pe locul patru Campionatul Mondial de la Nanning, din China. Aurul a fost castigat de SUA, argintul de China, iar bronzul de Rusia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )