Libnet.ro
UNICEF

23:45

WTA Dubai: Cand va avea loc finala dintre Simona Halep si Elena Rybakina

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Cand va avea loc finala dintre Simona Halep si Elena Rybakina

Simona Halep 2 WTA) va juca sambata finala cu numarul 37 a carierei. in lupta pentru trofeul de la Dubai, fostul lider mondial o va infrunta pe Elena Rybakina Kazahstan, 19 WTA, 20 de ani). Partida va incepe la ora 17:00 ora Romaniei) si va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. continuă pe Hotnews

Simona Halep s-a retras de la Doha. Cand urma sa joace romanca si cu cine a fost inlocuita

Simona Halep a castigat detasat semifinala cu Jennifer Brady, asa ca s-a calificat in finala de la Dubai. Marele meci va avea loc maine, iar cele doua jucatoare par a fi in forma pentru a da tot ce au mai bun pe teren. Simona Halep o va infrunta de aceasta data pe Elena Rybakina, o .

WTA Dubai: Programul zilei de joi - Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Aryna Sabalenka

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de joi, una in care Simona Halep va evolua in sferturile competitiei de categorie Premier. Halep vs Aryna Sabalenka va fi al patrulea ultimul) meci de pe arena centrala.

WTA Dubai: inca o favorita paraseste competitia - Garbine Muguruza, invinsa in sferturi

Jennifer Brady a mai facut o victima importanta la Dubai, americanca trecand in trei seturi, scor 6-75), 6-3, 6-4, de Garbine Muguruza favorita numarul 9). Jennifer locul 52 in lume) s-a calificat in semifinale, acolo unde se va duela cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Aryna Sabalenka.

Alina Puscas, nunta de vis in Grecia. Cand va avea loc marele eveniment. Vedeta de la Antena 1 e in culmea fericirii

Alina Puscas este in culmea fericirii! Frumoasa prezentatoare de la Te cunosc de Undeva se va casatori in insorita Grecie. Cand va avea loc asteptatul eveniment si care sunt detaliile deja stabilite de ea si sotul sau? Alina Puscas, nunta in Grecia Alina Puscas si Mihai Stoenescu se casatoresc religios! Dupa ce au amanat acest .

Semifinale WTA Dubai: Simona Halep contra Jennifer Brady. Care este planul americancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady. Ce plan are americanca si ce spune Halep despre victoria anterioara? Semifinale WTA Dubai: Simona Halep Jennifer Brady Halep face din nou Romania mandra! Simona a a trecut de Ons Jabeur in optimile .

La ce ora joaca Halep Sabalenka, in sferturi la WTA Dubai. Am o adversara foarte puternica. Cine va transmite meciul de tenis

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Dubai! Dupa un joc la extrem, turul secund facand diferenta, campioana noastra se va confrunta astazi cu Aryna Sabalenka. La ce ora vor intra sportivele pe teren si cine va transmite meciul? La ce ora joaca Halep Sabalenka? Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului .

Targul Ghidul Miresei va avea loc in acest weekend la Romexpo

In perioada 21 - 23 februarie, in Cupola Romexpo, va avea loc Targul Ghidul Miresei. Aici veti gasi sute de expozanti cu mii de rochii de mireasa, costume de ceremonie, verighete, invitatii, locatii, decoruri si toate celelate servicii necesare organizarii unei nunti sau unui botez de vis.

Ora finalei de la Dubai dintre Simona Halep si Elena Rybakina

Simona Halep va disputa, sambata, o noua finala in circuitul WTA, prima din 2020.

WTA Dubai: Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de miercuri, una in care Simona Halep va debuta la competitia de categorie Premier. Halep vs Ons Jabeur va fi al patrulea meci de pe arena centrala.

WTA Dubai: Karolina Pliskova, eliminata in sferturi

Turneul WTA de la Dubai de categorie Premier) a ramas si fara favorita numarul doi, Karolina Pliskova fiind eliminata in sferturi de Elena Rybakina 19 WTA). Dintre primii 4 capi de serie, Simona Halep este ultima care a ramas pana in acest moment in competitie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )